Eπιμένουμε ελληνικά

Προγνωστικά

Στην άκρη αφήνει τα προγνωστικά του Champions League ο #Blackbird και ποντάρει στην Super League 2 με επιλογή στο 1.83.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Μεσοβδόμαδα δράση με στροφή στη Super League 2 στα προγνωστικά μας και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Ιωνικού με το Αιγάλεω στη Νίκαια.

Προγνωστικά: Δίκαιο φαβορί ο Ιωνικός

Ισόπαλος αναδείχτηκε με αντίπαλο την ομάδα του Γιούχτα ο Ιωνικός,  σε ένα ματς με σκορ και θέαμα. Το τελικό 2-2 τον άφησε κι άλλο πίσω στην διεκδίκηση της πρωτιάς. Αν και βρέθηκε να προηγείται νωρίς, οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν γρήγορα το σκορ και πριν το ημίχρονο η ομάδα από τη Νίκαια έφερε την αναμέτρηση στα ίσα. Στα επόμενα 45’ καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Ούτε στην Ηλιούπολη τα κατάφερε το Αιγάλεω. Ακόμα μια μέτρια εμφάνιση για το «Σίτι», το οποίο δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει απειλές προς την περιοχή των γηπεδούχων. Δίκαιη ήττα με 2-0 και με τους φιλοξενούμενους με την πλάτη στον τοίχο, βρισκόμενοι στη προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολη η αποστολή σήμερα στη Νίκαια, κόντρα στον ανώτερο Ιωνικό.

Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και δικαίως φαβορί. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα πάρουν τη νίκη, απέναντι στο Αιγάλεω που φαίνεται αδύνατο να βρει αντίδραση και να σώσει την χρονιά. Θα επιλέξω τον άσο συνδυαστικά με το under 3,5 σε απόδοση 1.83 στη Novibet.

Eπιμένουμε ελληνικάΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Eπιμένουμε ελληνικά

Combo
15:00
Ιωνικός - Αιγάλεω
1 & under 3,5
1.83
BET: 21 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις