Last dance ομίλων με 1.75

ψαγμένα προγνωστικά

Οι όμιλοι του Champions League ολοκληρώνονται και ο #Fidel ποντάρει στην αναμέτρηση Λειψία - Γιουνγκ Μπόις.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ολοκληρώνεται το Champions League απόψε, σε μία βραδιά που μόνο ο όμιλος της Παρί Σεν Ζερμέν έχει, ας ούμε, μεγάλη ουσία να παρακολουθήσεις. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά, σε ένα παιχνίδι όπου πιστεύω θα μιλήσουν οι επιθέσεις.

Η Λειψία υποδέχεται την Γιούνγκ Μπόις. Αδιάφορο βαθμολογικά για τους Γερμανούς, οι οποίοι βέβαια από τη φύση τους δεν αδιαφορούν για κανένα παιχνίδι και προσπαθούν να κερδίσουν σε κάθε περίπτωση.

Εδώ, η διαφορά ποιότητας είναι αισθητή. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Ντόρτμουντ, που τους δίνει έξτρα ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, ενώ οι Ελβετοί δεν έχουν πείσει ιδιαίτερα με τη φετινή εικόνα τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο… last dance των ομίλων, θα κρατήσω τον άσο με over 2,5, θεωρώντας πως η γερμανική ομάδα θα κάνει γι’ ακόμη μία φορά το καθήκον της απέναντι σε ένα υποδεέστερο σύνολο, ακόμη κι αν επιχειρηθεί εκτεταμένο ροτέισον στην αρχική ενδεκάδα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο, στο φινάλε όλων των ομίλων!

Last dance ομίλων με 1.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Last dance ομίλων με 1.75

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
19:45
Λειψία - Γιούνγκ Μπόις
1 & over 2,5
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις