Αξία στο 2.35

Προγνωστικά Champions League

Προγνωστικά Champions League: Δράση με Champions League και σημείο που υπερδιπλασίαζει από τον #Blackbird στο Μάντσεστερ

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Επανερχόμαστε μετά από αρκετές ημέρες με προγνωστικά Champions League, στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπάγερν Μονάχου.

Προγνωστικά Champions League: Κίνητρο μεν, ανικανότητα δε

Ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση από την Γιουνάιντετ φέτος, ήταν το 0-3 στο «Old Trafford» από Μπόρνμουθ. Εκτός Ευρωπαϊκών θέσεων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στο Champions League είναι τελευταία στην βαθμολογία, ωστόσο έχει ακόμα πιθανότητες για να τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου. Βέβαια για να το καταφέρει, θα πρέπει να κερδίσει την αήττητη στον όμιλο Μπάγερν, ενώ παράλληλα το άλλο παιχνίδι του ομίλου θα πρέπει να λήξει ισόπαλο, ειδάλλως θα συνεχίσει στο Europa League.

Η Μπάγερν προέρχεται και αυτή από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Ηττήθηκε με 5-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, που ναι μεν δεν διένυε διάστημα φόρμας, αλλά διέσυρε τους πρωταθλητές Γερμανίας. Σφαλιάρα ολκής για τον Τούχελ και την ομάδα του, που με τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο και αντίπαλο στο πρωτάθλημα όπως η Λεβερκούζεν, σφίγγουν τα γάλατα. Στην Ευρώπη είναι πρώτη στον όμιλο με 13 βαθμούς και εξασφαλισμένη την πρωτιά.

Αμφότερες από άσχημα αποτελέσματα στις εγχώριες υποχρεώσεις τους. Ζητούμενο και για τις δύο ένα θετικό αποτέλεσμα. Το κίνητρο μονόπλευρο, ωστόσο δεν πείθουν οι «μπέμπηδες», ότι είναι ικανοί να κερδίσουν ακόμα και την αδιάφορη Μπάγερν. Ψηλά βρίσκουμε την Μπάγερν, δύσκολο να μην πάρουμε το διπλό στο 2.35 της Novibet.

Αξία στο 2.35ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αξία στο 2.35

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου
2
2.35
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις