Φινάλε ομίλου με πολλά γκολ

ψαγμένα προγνωστικά

Φινάλε για τους ομίλους και ο #Fidel ασχολείται με τα παιχνίδια Ουνιόν Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι - Μπράγκα.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Η φάση των ομίλων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ολοκληρώνεται. Μετά, για ένα δίμηνο χοντρικά, θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τα εγχώρια πρωταθλήματα. Οπότε, ας το απολαύσουμε, κυνηγώντας γκολ στην πρώτη από τις τρεις τελευταίες βραδιές μας στα ψαγμένα προγνωστικά.

Ξεκινάω με το Ουνιόν ΒερολίνουΡεάλ Μαδρίτης. Οι Γερμανοί δεν πείθουν φέτος από την αρχή της σεζόν, καμία σχέση με την περσινή ομάδα, πολλά αμυντικά προβλήματα. Μεγάλη ομάδα η Ρεάλ, και τα δεύτερα να βάλει ο Αντσελότι, θα παίξουν σαν τα πρώτα. Όμως, η «Βασίλισσα» δεν θα κάνει πολλές αλλαγές. Πάμε με το over 2,5.

Συνέχεια με το Νάπολι – Μπράγκα. Οι γηπεδούχοι βολεύονται με δύο αποτελέσματα, όμως αναφέρεται πως θα παίξουν για το τρίποντο. Δεν παίζεται βέβαια ο άσος. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Πορτογάλοι, έχουν το εύκολο γκολ. Μπορεί να μην παίζει ο Τζαλό, αλλά μπορούν να βρουν ένα τέρμα στην Ιταλία. Από το 1-1 ξεκινάει η αναμέτρηση, κρατάω το goal/goal.

Τα δύο παραπάνω προγνωστικά θα τα κρατήσω ως δυάδα και όχι ως μονά αποδεκτά.

Φινάλε ομίλου με πολλά γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φινάλε ομίλου με πολλά γκολ

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.66
22:00
Ουνιόν Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.55
22:00
Νάπολι - Μπράγκα
Goal/goal
1.72
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις