Με ρίσκο για τον τετραπλασιασμό

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και με αρκετές εκκρεμότητες ανοικτές ποντάρουμε λογικά αλλά και με ρίσκο. Γράφει ο #Eltorο.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site, Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Με αρκετές εκκρεμότητες μπαίνουμε στην τελική ευθεία  και με αρκετές ευκαιρίες στα δικά μου μάτια. Οπότε πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Ρίσκο με την φανέλα

Λανς – Σεβίλλη το πρώτο και ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της βραδιάς.  Η Λανς αν και ξεκίνησε άσχημα την σεζόν, στην πορεία κάπως διόρθωσε τα πράγματα. Η νίκη επί της Άρσεναλ την δεύτερη αγωνιστική της δίνει ελπίδες για να συνεχίσει στην Ευρώπη και μετά τις γιορτές. Ωστόσο η σταθερότητα είναι κάτι που της λείπει, κάτι το οποίο φαίνεται από τα αποτελέσματα της. Η Σεβίλλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά είναι χαμένη στην μετριότητα. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σταθερά στα χαμηλά στρώματα, ενώ στην Ευρώπη δεν τα πάει καλύτερα. Απορίας άξιο πως με δύο μόνο ισοπαλίες έχει ελπίδες για να περάσει στην αγαπημένη της διοργάνωση, το Europa. Αρκετές οι απουσίες της, ειδικά για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Κυριότερες αυτές του Οκάμπος και του Φερνάντο, λόγω κόκκινης και αρκετοί οι αμφίβολοι.

Καθαρά το παιχνίδι είναι 50-50. Ναι, η Λανς παίζει εντός και για δύο αποτελέσματα. Αλλά κάτι η φανέλα και η συνήθεια της Σεβίλλης να προκρίνεται στο Europa, με τρώει το χέρι μου. Και οι αποδόσεις βοηθάνε, προκλητικά κάτι 4.00+ στο διπλό που βλέπω. Το ποντάρω στηριζόμενος κυρίως στην φανέλα.

Στο Ίντερ – Ρεάλ Σοσιεδάδ έχουμε μάχη για την πρωτιά. Από την Ίντερ σχετικά αναμενόμενο. Από την άλλη οι Βάσκοι ξεπέρασαν με σχετική άνεση τόσο την Μπενφίκα, όσο και την Σάλτσμπουργκ και πέρασαν στην επόμενη φάση. Παιχνίδι που περιμένω αρκετές φάσεις και γκολ. Το Ουνιόν – Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο προς ανάγνωση. Η Ουνιόν κέρδισε το Σάββατο την Γκλάντμπαχ, με 3-1, τερματίζοντας ένα τεράστιο αρνητικό σερί, 13 αγώνες δίχως νίκη. Η Ρεάλ πρώτη με πέντε νίκες στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα παραχώρησε ισοπαλία, 1-1, με την Μπέτις. Καθαρά σε λογική fun bet, με πολύ πιθανό το  rotation και μια χαλαρότητα από μεριάς Μαδριλένων ο άσος τετραπλασιάζει. Γιατί όχι λοιπόν!

Προγνωστικά: Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Σπανίως ασχολούμαι με εκτός Ισπανίας, αλλά με τρώει το χέρι μου σήμερα. Στο Σάλτσμπουργκ – Μπενφίκα, υπάρχει μια αδικία, κατ’ εμέ, που πρέπει να διορθωθεί. Στην πρεμιέρα θεωρώ ότι άδικα έχασαν οι Πορτογάλοι. Δεν ξέρω αν μπορούν την πρόκριση αλλά μια νίκη για την τιμή των όπλων την αξίζουν. Στο μεγαλύτερο, από άποψη ονομάτων, αγώνα της βραδιάς έχουμε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Τελευταία στον όμιλο η Γιουνάιτεντ με πιθανό φάσμα του αποκλεισμού, σίγουρα πρώτη η Μπάγερν. Να κάνει την χάρη η Μπάγερν να χάσει, σεβόμενη την φανέλα της Γιουνάιτεντ; Γερμανοί είναι δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι. Μπορεί όμως και αυτή η Γιουνάιτεντ μια τόσο σημαντική και δύσκολή νίκη;  Άσχετα από το αποτέλεσμα περιμένω ματς ροντέο όπως στον πρώτο γύρο, νίκη Μπάγερν με 4-3. Οπότε το ασιατικό over 3 στο 1.80 είναι αρκετά ικανοποιητικό για μένα.

Ανοίχτηκα λίγο στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, αλλά οι αποδόσεις μου άνοιξαν την όρεξη. Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν διαλέξετε.

Με ρίσκο για τον τετραπλασιασμόΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με ρίσκο για τον τετραπλασιασμό

Μονό
19:45
Λανς - Σεβίλλη
2
4.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ίντερ - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Over 2,5
1.85
BET: 15 units
Μονό
22:00
Ουνιόν Βερολίνου - Ρεάλ Μαδρίτης
1
4.00
BET: 5 units
Μονό
22:00
Σάλτσμπουργκ - Μπενφίκα
2
2.40
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου
Over 3 ΑH
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις