Ένα μικρό μπάχαλο στις αποδόσεις

Ένα μικρό μπάχαλο στις αποδόσεις

Προγνωστικά σε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια από την Premier League έχει ο #Nikolas43 με αρκετό ρίσκο και υψηλές αποδόσεις.

Καλησπέρα σε όλους. Μετά τα όσα είδα στα χθεσινά παιχνίδια της Premier League ευελπιστώ σε κάτι ανάλογο και σήμερα. Υψηλές αποδόσεις και ρίσκο σε τρεις δυνατές αναμετρήσεις. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Premier League: Έβερτον – Τσέλσι 

Σε περίοδο φόρμας τα «ζαχαρωτά» κάτι που έχω να δω αρκετό καιρό. Πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια η Έβερτον και παρά τα όσα τραβάει με τις αφαιρέσεις βαθμών είναι πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Τσέλσι είναι η γνωστή φέτος Τσέλσι. Που και που μεγάλες εμφανίσεις και νίκες αλλά με το σταγονόμετρο. Αμφότερες έχουν έμφαση στο σκοράρισμα αλλά και στο να δέχονται γκολ. Ιδανικό παιχνίδι για οver 2,5 στο 1.70 αλλά για να μιλήσω ειλικρινά, οι αποδόσεις στον άσο είναι δελεαστικές. Δεν γίνεται να μην ποντάρω μια ομάδα που βρίσκεται σε φόρμα και η απόδοση της είναι στο 2.95.

Φούλαμ – Γουέστ Χαμ

Μετά τον θρίαμβο στην έδρα της Τότεναμ για τη Γουέστ Χαμ, το παιχνίδι απέναντι στη Φούλαμ μοιάζει πιο βατό. Κι όμως Γουέστ Χαμ είναι αυτή και αυτή η έξοδος είναι δέκα φορές πιο δύσκολη. Η Φούλαμ περνάει μια δύσκολη περίοδο με σκαμπανεβάσματα. Πήγε να κάνει το μπαμ στην έδρα της Λίβερπουλ και ακόμα ψάχνει το πως έχασε. Τελικά ξέσπασε στη Νότιγχαμ με το βαρύ 5-0. Δεν υπάρχει φαβορί, είναι ξεκάθαρο από τις αποδόσεις, δεν θα μου κάνει εντύπωση οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Θα ρισκάρω με ένα combo στο 3.20 με το goal/goal & over 3,5 καθώς τα παιχνίδια τους έχουν αρκετά γκολ. 

Τότεναμ – Νιούκαστλ 

Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ηττημένες της προηγούμενης αγωνιστικής. Για την Τότεναμ η ιστορία γνωστή, δυνατό ξεκίνημα και μετά κατηφόρα. Ψάχνει την επανεκκίνηση σε κάθε παιχνίδι, το θέμα είναι ότι και οι «καρακάξες» είναι σε παρόμοια κατάσταση. Βέβαια η Νιούκαστλ μπορεί να μην έχει το 0-1-4 της Τότεναμ στα τελευταία πέντε παιχνίδια αλλά δεν έχει σταθερότητα. Ποια θα υπερτερήσει δεν ξέρω, περιμένω όμως ξέσπασμα από τη μια πλευρά. Ας το κάνει όποια θέλει να μου δώσει το Over 2,5 με νοιάζει.  

Μονό
16:00
Έβερτον - Τσέλσι 
1
2.95
BET: 10 units
Combo
16:00
Φούλαμ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal & over 3,5
3.20
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.69
16:00
Έβερτον - Τσέλσι 
Over 2,5
1.70
18:30
Τότεναμ - Νιούκαστλ 
Over 2,5
1.58
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις