Αποκάλυψη Λιάγκα για τον Πέτρο Φιλιππίδη!

Αποκάλυψη - Ο Λιάγκας έχει αυτό το μέγα ερώτημα

Σοβαρές αποκαλύψεις!

Σήμερα (8/12) ωστόσο, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός έχει δεχτεί προτάσεις να εμφανιστεί στο θέατρο από τρεις παραγωγούς.

Μάλιστα, επειδή είχε καλεσμένο τον δικηγόρο του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, τον ρώτησε αν ισχύει αυτό που είχε πει λίγα λεπτά πριν.

«Δεν θέλω να σχολιάσω το ρεπορτάζ που έχεις κάνει. Συνήθως όμως τα ρεπορτάζ τα δικά σου ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και πρέπει να επισημάνω ότι ο καλλιτεχνικός λώρος ανάμεσα στον Πέτρο Φιλιππίδη και στους πολίτες αυτής της χώρας δεν έχει διαλυθεί και αυτό φαίνεται από τις μεγάλες τηλεθεάσεις που έκαναν το σήριαλ το καλοκαίρι. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, έχω μια εντολή. Το εφετείο θα γίνει το 2024, από εκεί και πέρα θα γίνει; θα αναβληθεί; Δεν ξέρω», ανέφερε αρχικά για τις προτάσεις που έχει δεχθεί.

Επίσης, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε πώς είναι οικονομικά τώρα ο ηθοποιός, ο δικηγόρος απάντησε: «Όταν κάποια στιγμή το συζήτησα αυτό το θέμα, ξέρεις τι μου είπε; Όποιος ενδιαφέρεται το πως ζω να με πάρει να τον ρωτήσω. Είναι πολύ ευαίσθητα… δεν είναι σωστό για εμένα να πω κάτι περισσότερο».

Best Picks Παρασκευής με μπάσκετ και ιταλικό ντέρμπι!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Παρασκευής με μπάσκετ και ιταλικό ντέρμπι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις