Δεκαπλασιάζει ο Λεμπρόν

Δεκαπλασιάζει ο Λεμπρόν

Προγνωστικά ΝΒΑ με δυνατές δυάδες αλλά και με αρκετά ειδικά από τους ημιτελικούς του «In-season» έχει ο #Mertzanidis

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, επιστρέφουμε σιγά σιγά στις στήλες μετά από τρεις εβδομάδες ξεκούρασης. Είχαμε κλείσει με ωραία ταμεία τις εθνικές αφού πιάσαμε το γκολ του Έμερι αλλά και το γκολ του Εμπαπέ εκτός περιοχής στο 7άρι. Συνεχίζουμε σήμερα με ΝΒΑ και με ποδοσφαιρική στήλη το Σάββατο. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από το ΝΒΑ.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι των Μπακς μιας και η παρέα του Αντεντοκούνμπο θα κοντραριστεί με τους Ιντιάνα Πέισερς για τα ημιτελικά του In-Season Τουρνουά. Δεν άφησε περιθώρια στους Νικς η ομάδα του Μιλγουόκι αφού τους κέρδισε με το επιβλητικό 146-122. Τρομερός ο Γιάννης επιθετικά αλλά και στα αμυντικά του ο Λόπεζ που μέτρησε από τρία κλεψίματα και τρία κοψίματα. Πρώτος στα κοψίματα ο Λόπεζ και πιστεύω πως σήμερα θα βρει τουλάχιστον δύο ενώ ο Τέρνερ από τους Ιντιάνα θα βρει και αυτός ένα αφού ο μέσος όρος του είναι πάνω από δύο ανά παιχνίδι.

  • Στο άλλο παιχνίδι οι Λέικερς θα κοντραριστούν με τους Πέλικανς. Μιας και μιλάγαμε για κοψίματα πρώτος μαζί με τον Λόπεζ με 2,8 ανά παιχνίδι είναι και ο Άντονι Ντέιβις ο οποίος μοιάζει ανίκητος κάτω από την ρακέτα. Πιστεύω θα «παλέψει» αρκετά και εύκολα θα βρει και πόντους αλλά και κοψίματα. Τέλος θα κλείσω με το ένα κλέψιμο του Λεμπρόν το οποίο έχει επιβεβαιωθεί στους 16/21 αγώνες.

Τι παίζουμε σήμερα

Best Picks Πέμπτης με τη ματσάρα του ΟΑΚΑ στο προσκήνιοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Πέμπτης με τη ματσάρα του ΟΑΚΑ στο προσκήνιο

Δυάδα απόδοσης 3.15
00:00
Μιλγουόκι Μπακς - Ιντιάνα Πέισερς
Λόπεζ 2+ κοψίματα & Τέρνερ 1+ Κόψιμο
1.75
04:00
Λος Άντζελες Λέικερς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς
Ντέιβις 2+ κοψίματα & Λεμπρόν 1+ κλέψιμο
1.80
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.80
00:00
Μιλγουόκι Μπακς - Ιντιάνα Πέισερς
Λίλαρντ over 7,5 εκτελεσμένα τρίποντα
1.60
04:00
Λος Άντζελες Λέικερς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς
Ντέιβις over 9,5 εύστοχα δίποντα
1.75
BET: 25 units
Fun bet
04:00
Λος Άντζελες Λέικερς - Νιου Όρλεανς Πέλικανς
Λεμπρόν triple double
10.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις