Σούπερ χηνάρια έως 3.90

ψαγμένα προγνωστικά

Στήλη Κυριακής για τον #Fidel, ο οποίος ποντάρει σε τρεις ισοπαλίες σε αποδόσεις από 3.40 έως 3.90.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Το ΠΣΚ ολοκληρώνεται με τη σημερινή στήλη και τα σημερινά ψαγμένα προγνωστικά. Για σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με την Premier League, λόγω και της αποχής άλλωστε του καλύτερου πρωταθλήματος στον πλανήτη, της Stoiximan Super League.

Ξεκινάω από το Φούλαμ – Γουέστ Χαμ. Λονδρέζικο ντέρμπι, λεπτές οι ισορροπίες. Ποιοτικές και οι δύο ομάδες, ιδίως η γηπεδούχος δεν φοβάται να επιτεθεί και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Γενικώς, τα ντέρμπι του Λονδίνου έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, κρατάω την ισοπαλία.

Συνεχίζω με το Έβερτον – Τσέλσι. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν την Πέμπτη, οι φιλοξενούμενη την Τετάρτη. Σαφώς και υπάρχει κόπωση εκατέρωθεν, ενώ καμία εκ των δύο δεν πείθει με την εικόνα της. Κρατάω και εδώ την ισοπαλία.

Ολοκληρώνω τη σημερινή στήλη με το Τότεναμ – Νιούκαστλ. Δεν πείθει το τελευταίο χρονικό διάστημα η ομάδα του Ποστέκογλου, λόγω και των απουσιών της. Απουσίες βέβαια υπάρχουν και στην αντίπερα όχθη, αλλά ο Έντι Χάουι δείχνει να βρίσκει τις λύσεις. Καθαρή τριπλή το παιχνίδι, θα κρατήσω και εδώ την ισοπαλία.

Σούπερ χηνάρια έως 3.90ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σούπερ χηνάρια έως 3.90

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
16:00
Φούλαμ - Γουέστ Χαμ
Χ
3.40
BET: 10 units
Μονό
16:00
Έβερτον - Τσέλσι
Χ
3.55
BET: 10 units
Μονό
18:30
Τότεναμ - Νιούκαστλ
Χ
3.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις