Ημέρα που φουλάρουν τα φαβορί

ψαγμένα προγνωστικά

Με τις αναμετρήσεις Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ - Ουντινέζε ασχολείται ο #Fidel

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. «Καυτό» το κουπόνι του Σαββάτου, υπάρχουν κάμποσες στοιχηματικές ευκαιρίες για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης, οπότε πάμε κατευθείαν στην μίνι – ανάλυση και στα σημεία μας.

Ξεκινάω από το Μπέτις – Ρεάλ Μαδρίτης. Ξεκούραστη η φιλοξενούμενη, πηγαίνει τρένο φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και φιλοδοξεί να επανέλθει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Μπέτις έχει τα θέματά της, ποιοτική επιθετικά με τον Ίσκο και τους υπόλοιπους, όμως πίσω… δεν πείθει. Το διπλό προσφέρεται σε εξαιρετικές τιμές για τα δεδομένα της «Βασίλισσας», θα την στηρίξω.

Συνεχίζω στην Ιταλία και με την αναμέτρηση Ίντερ – Ουντινέζε. Μεγάλο φαβορί η πρωτοπόρος της Serie A, αναμένεται από το πρώτο λεπτό να έχει το πάνω χέρι. Έχοντας κατά νου και το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αναμένεται να θελήσει να… «καθαρίσει» από νωρίς. Θα την στηρίξω, φτιάχνοντας το combo του άσου με over 1,5 και over 0,5 ημίχρονο.

Φυσικά, τα παιχνίδια θα τα παίξω μονά αποδεκτά, αλλά όποιος θέλει μπορεί να τα κρατήσει και για δυάδα!

Ημέρα που φουλάρουν τα φαβορίΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ημέρα που φουλάρουν τα φαβορί

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:15
Μπέτις - Ρεάλ Μαδρίτης
2
1.85
BET: 25 units
Μονό
21:45
Ίντερ - Ουντινέζε
1 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις