Ιταλικό ειδικό στο 2.95

ψαγμένα προγνωστικά

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής ξεχωρίζει το Γιουβέντους - Νάπολι και ο #Fidel καταλήγει σε δύο σημεία έως 2.95.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ξεκινάει ένα δυναμικό ΠΣΚ, στο οποίο όμως δεν θα έχουμε Stoiximan Super League, λόγω και της αποχής των Ελλήνων διαιτητών. Σωστή ή λάθος, αυτή ήταν η απόφασή τους. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά της ημέρας.

Στο κανονικό ποδόσφαιρο, δηλαδή το ευρωπαϊκό, θα παιχτεί κανονικά το τόπι. Στην Ιταλία, η Γιουβέντους θα υποδεχτεί τη Νάπολι, σε ένα «must win» παιχνίδι εάν θέλουν οι γηπεδούχοι να διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο. Η Νάπολι με τη σειρά της έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σκέφτεται ενδεχόμενη ήττα.

Οι δύο ομάδες θα εμφανιστούν προσεκτικές. Λογικά δεν θα αφήσουν χώρους νωρίς, θα προσέξουν κυρίως τα μετόπισθεν. Γι’ αυτό και ως πρώτη επιλογή θα κρατηθεί το γκολ μετά το 28′, εκτιμώντας πως τα πρώτα λεπτά θα είναι αρκετά αναγνωριστικά.

Από εκεί και πέρα, ο καταλογισμός πέναλτι είναι στο 2.95. Μια χαρά επιλογή, από τη στιγμή που οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές μεσοεπιθετικά. Και από τη στιγμή που θα μπει το πρώτο γκολ, αναμένεται να ανοίξει και ο ρυθμός, κάτι που ωφελεί το δεύτερο σημείο μας.

Ιταλικό ειδικό στο 2.95ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ιταλικό ειδικό στο 2.95

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45
Γιουβέντους - Νάπολι
Γκολ μετά το 28'
2.02
BET: 25 units
Μονό
21:45
Γιουβέντους - Νάπολι
Καταλογισμός πέναλτι
2.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις