Φάουλ στο 1.87!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Μακάμπι και ποντάρει στα φάουλ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν ιδρώσαμε καθόλου χθες! Ο Ντεκ έβαλε μόλις πέντε πόντους και το under πλήρωσε με ευκολία. Σήμερα επιστρέφουμε με προγνωστικά μπάσκετ και πάλι από ένα παιχνίδι της Euroleague. Πιο συγκεκριμένα θα ταξιδέψουμε στη Λιόν για την αναμέτρηση της Βιλερμπάν με τη Μακάμπι.

Προγνωστικά μπάσκετ: Θα πέσουν κορμιά

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Βιλερμπάν υποδέχεται τη Μακάμπι. Οι Γάλλοι είναι εμφανώς βελτιωμένοι κάτω από τις οδηγίες του Ποτσέκο, αλλά τους λείπουν τα αποτελέσματα. Οι Ισραηλινοί έχουν θετικό ρεκόρ (6-5), όμως η αλλαγή της έδρας τους, τους έχει στερήσει μεγάλο κομμάτι της δυναμικής τους. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και παρόλο που ποιοτικά υπερτερούν οι φιλοξενούμενοι, δε θα έχουν ένα εύκολο βράδυ.

Όπως καταλάβατε δε θα ασχοληθώ με σημεία, αλλά με ένα ειδικό. Γάλλοι και Ισραηλινοί είναι στην 3η και 2η θέση αντίστοιχα με τα κερδισμένα φάουλ στη σεζόν. Συγκεκριμένα και οι δυο κερδίζουν πάνω από 20 ανά παιχνίδι. Το όριο έχει τοποθετηθεί στα 38,5! Γιατί; Γιατί η Βιλερμπάν κάνει περίπου 17 φάουλ σε κάθε ματς, τη στιγμή που η Μακάμπι κάνει 21,4! Πρόκειται για ομάδες που διαθέτουν παίκτες που επιδιώκουν τις επαφές. Θα πάμε με το over, ελπίζοντας να συμπληρώνουν τουλάχιστον τα ομαδικά φάουλ σε κάθε δεκάλεπτο!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:15
Βιλερμπάν - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Over 38,5 φάουλ
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις