Λάθη διπλασιασμού & ένστικτο στο 9.00

Λάθη διπλασιασμού & ένστικτο στο 9.00

Ανοίγει την εβδομάδα του ο #Dogass με προγνωστικά από τη διαβολοβδομάδα της Euroleague που φτάνουν το 9.00.

Καλημέρα σε όλους. Έτοιμοι με τα προγνωστικά Euroleague για άλλη μία διαβολοβδομάδα, με επιλογές από δύο αναμετρήσεις. Πάμε λοιπόν.

Προγνωστικά Euroleague: Το τσαγανό και τα… λάθη

Ας μη χάνουμε χρόνο. Πρώτες επιλογές από την αναμέτρηση της Άλμπα με την Ζαλγκίρις. Σε τραγική κατάσταση οι Γερμανοί που λόγω των απουσιών του Ματ Τόμας και του Στέρλινγκ Μπράουν δεν… στρίβουν. Ευχάριστα νέα μέσα στην ατυχία τους αφού γύρισε ο Κριστ Κουμάτζε. Ο «δεινόσαυρος» της Άλμπα, όταν δεν βρίσκει άλλον στα μέτρα του, κάνει πάρτι. Έτσι, σε μία δυάδα που θα φτιάξω, θα βάλουμε τους 6+ πόντους του. Το σημείο που θα βασιστώ βέβαια, είναι το over 0,5 λάθος του στο διόλου ευκαταφρόνητο 2.08. Εξηγούμαι. Ο Κουμάτζε, εδώ και τρία χρόνια, σχεδόν σε όλους τους αγώνες του κάνει επιθετικό φάουλ! Σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, το επιθετικό φάουλ πλέον μετράτε και σαν λάθος στην στατιστική υπηρεσία! Εγώ τον περιμένω πως και πως να κάνει ένα κινητό σκριν.

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

Τελευταία επιλογή, για να κλείσει και η δυάδα, είναι το over 0,5 ριμπάουντ του Αϊζάια Κάναν. Το ξέρω, θα παραξενευτείτε, όμως έχω και εδώ ένα σκεπτικό (παρέα με το ένστικτό μου). Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ. Οι παίκτες του θέλουν να αποδείξουν πράγματα και θεωρώ πως θα είναι έξτρα μαχητικοί. Ο Κάναν διανύει φοβερή σεζόν και ειδικά επιθετικά είναι ασταμάτητος. Συνηθίζει, σε πολλούς αγώνες να βρίσκει ρυθμό από την άμυνά του. Στο μυαλό μου, τον κάνω εικόνα να παίρνει ένα επιθετικό ριμπάουντ ή να του έρχεται η μπάλα στα χέρια μετά από ένα άστοχο σουτ των Ισπανών. Μην μακρυγορώ. Τα 2+ ριμπάουντ του βρίσκονται στο 3.05 και για τους μερακλήδες, τα 3+ στο 9.00. Όσοι πιστοί… ακολουθείστε.

Λάθη διπλασιασμού & ένστικτο στο 9.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Λάθη διπλασιασμού & ένστικτο στο 9.00

Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις
Κουμάτζε over 0,5 λάθος
2.08
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις
Κουμάτζε over 5,5 πόντοι
1.78
21:15
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Κάναν over 0,5 ριμπάουντ
1.53
BET: 13 units
Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Κάναν over 1,5 ριμπάουντ
3.05
BET: 17 units
Ειδικό
21:15
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
Κάναν over 2,5 ριμπάουντ
9.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις