ΣΟΚ για τον Νίκο Χατζηνικολάου – Δείτε τι έπαθε!

Νίκος Χατζηνικολάου: Αυτή είναι η κουκλάρα σύζυγός του - Σπάνια κοινή εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

ΣΟΚ για τον γνωστό παρουσιαστή...

Το ΕΣΡ έκρινε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Real Fm «παραβίασε – εκ προθέσεως – τη ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία ως προς την υποχρέωση εξασφάλισης της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων, λόγω μη ευπρεπούς εκφοράς λόγου» και επέβαλε πρόστιμο ύψους 3.000.

Σύμφωνα με την απόφαση «με βάση τη βαρύτητα της παραβάσεως και το κοινώς γνωστό μερίδιο ακροαματικότητας του συγκεκριμένου ραδιοφωνικού σταθμού (όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στο ΕΣΡ στοιχεία), κρίνεται ότι το επιβλητέο πρόστιμο είναι εκείνο των 3.000 ευρώ».

Όπως αναφέρει το ΕΣΡ, «αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ενδεχόμενη παραβίαση της ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας από τον ραδιοφωνικό σταθμό με τον διακριτικό τίτλο «REAL FM» Νομού Αττικής, ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΑΕ», αναφορικά με διατάξεις περί: α) σεβασμού προσωπικότητας και β) ποιοτικής υποβάθμισης προγράμματος, κατά την προβολή της εκπομπής που μεταδόθηκε την 20.3.2023, μεταξύ 10.00 και 12.00. Η υπόθεση εξετάζεται ύστερα από την με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΣΡ 1335/20.3.2023 καταγγελία».

Best Picks Σαββάτου με πρωταθλήματα και πονταρίσματα παντού!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Σαββάτου με πρωταθλήματα και πονταρίσματα παντού!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις