Πληρώνουν 2.64 τα γκολ

ψαγμένα προγνωστικά

ΠΑΟΚ - Λαμία και ΑΕΚ - Άρης ολοκληρώνουν το ελληνικό πρόγραμμα και ο #Fidel ποντάρει σε γκολ του 2.64.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ολοκληρώνουμε την ποδοσφαιρική πανδαισία της Stoiximan Super League με στήλη Δευτέρας, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Λαμία και ΑΕΚ – Άρης, οι οποίες παράλληλα ολοκληρώνουν και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Προχωράμε με τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος.

Ο δικέφαλος του βορρά κέρδισε με 2-1 στην Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, «κλείδωσε» την κορυφή του ομίλου, θα παίξει ξανά Ευρώπη τον Μάρτιο. Στα ύψη η ψυχολογία, αλλά θα πρέπει να προσέξει απέναντι στην επικίνδυνη Λαμία. Επιθετικές οι δύο ομάδες, εκτιμώ πως δεν θα κλειστούν στην άμυνά τους. Κρατάω το over 2,5, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με τον άσο.

Συνεχίζω με το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η ΑΕΚ ήταν καλή απέναντι στην Μπράιτον, αλλά ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0. Ο Άρης με τη σειρά του προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού, σημαντικό επίτευγμα για την οικονομία του πρωταθλήματος. Ποιοτικές οι δύο επιθέσεις, κρας τεστ για τους φιλοξενούμενους, ενώ η ΑΕΚ θα πρέπει να κερδίσει για να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Κρατάμε το over 2,5.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.64
18:00
ΠΑΟΚ - Λαμία
Over 2,5
1.60
21:00
ΑΕΚ - Άρης
Over 2,5
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις