Τριπλό combo για το 1.95

ψαγμένα προγνωστικά

Ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό και ο #Fidel δημιουργεί τριπλό combo σε απόδοση 1.95.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Καλή Κυριακή να έχουμε σε όλο το site, στα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθούμε εκ νέου με την Stoiximan Super League, σε μία ημέρα με τρεις αγώνες στο ελληνικό κουπόνι. Προσωπικά, θα σταθώ στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν εντός έδρας την Τετάρτη του Πανσερραϊκού με 1-0, μία νίκη ανάσα για την ομάδα της Μαγνησίας. Ο βαθμός δυσκολίας βέβαια ανεβαίνει απέναντι στους Πειραιώτες, ιδίως όταν θα απουσιάσουν οι Μπαριέντος, Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Τάχατος, Σιαμπάνης και Παπαδόπουλος.

Ο Ολυμπιακός υπέστη ηχηρή σφαλιάρα από την Φράιμπουργκ την Πέμπτη, πόνεσε το εκτός έδρας 5-0. Απέναντι στο Βόλο θα θελήσει να πάρει μία ευρεία σε σκορ νίκη, για να κοπάσει κάπως τις αντιδράσεις και να φέρει εκ νέου την ηρεμία.

Εκτιμώ πως οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τις πρωτοβουλίες από νωρίς, θα παίξουν με το μαχαίρι στα δόντια, γιατί ούτως ή άλλως δεν έχουν άλλη επιλογή. Θα κρατήσω το διπλό με over 2,5 και over 0,5 ημίχρονο για τον Ολυμπιακό σε απόδοση 1.95 από τη Stoiximan.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Combo
16:30
Βόλος - Ολυμπιακός
2 & over 2,5 & Ολυμπιακός over 0,5 ημίχρονο
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις