Διπλασιάζουν τα γκολ στην Ελλάδα

ψαγμένα προγνωστικά

Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα και ο #Fidel στοχεύει στα γκολ σε δύο ελληνικές αναμετρήσεις.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μας απογοήτευσαν οι ελληνικές ομάδες την Πέμπτη, μόνο ο ΠΑΟΚ κράτησε ψηλά το λάβαρο της χώρας με το διπλό στη Φρανκφούρτη απέναντι στην Άιντραχτ. Επιστροφή στη δράση για τη Stoiximan Super League και τα ψαγμένα προγνωστικά μας.

Ξεκινάω από την αναμέτρηση Παναιτωλικός – Κηφισιά. Κάπως έστρωσε η ομάδα του Αγρινίου με τον Γιάννη Πετράκη, όμως θα παλέψει για την κατηγορία μέχρι τέλους. Η Κηφισιά του Γιάννη Αναστασίου είναι ομάδα που αρέσκεται να δημιουργεί, όμως στα μετόπισθεν δεν με έχει πείσει. Μεγάλο το κίνητρο εκατέρωθεν, πραγματικά ματς εξάποντο, θα κρατήσω το goal/goal του 1.85.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός. Σημαντικό το τρίποντο στην έδρα της Κηφισιάς για τον Αστέρα, δείχνει κάπως να ανακάμπτει και θέλει να κλείσει τον πρώτο γύρο με τρίποντο. Δεν έπεισε σε Θεσσαλονίκη και Βόλο ο Πανσερραϊκός, ο Πάμπλο Γκαρσία στηρίζεται, όμως για να συνεχιστεί αυτό, θα πρέπει να φύγει αλώβητος από την Τρίπολη. Κρατάω το goal/goal που διπλασιάζει από δύο επιθετικές ομάδες φέτος, οι οποίες παράλληλα δεν πείθουν αμυντικά.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
17:30
Παναιτωλικός - Κηφισιά
Goal/goal
1.85
BET: 25 units
Μονό
20:00
Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός
Goal/goal
2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις