Αποκάλυψη – Έτσι εξόργισε η Καινούργιου τον Περρή!

Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτη ατάκα για τις πλαστικές!

Χαμός στα τηλεοπτικά τοπία...

Ο Βαγγέλης Περρής προειδοποίησε σήμερα πως ενδέχεται να κινηθεί νομικά σε βάρος της Κατερίνας Καινούργιου για όσα εκείνη είπε σε βάρος του αφού ειπώθηκαν αρνητικά λόγια.

Αναλυτικά:

«Θέλω να πω κάτι. Παίρνω αφορμή από μια κουβέντα που ακούστηκε χθες στην εκπομπή της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου…

Έχει τύχει να με σχολιάζει με χυδαίο τρόπο στο παρελθόν ο Βαγγέλης Περρής για την εμφάνισή μου. Θα μου πεις, τώρα, τι ασχολείσαι με τον Περρή. Πόσο χυδαίο είναι αυτό από την πλευρά ενός άνδρα”” ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Θα πρέπει αυτό το οποίο είπε, ότι την έχω σχολιάσει με χυδαίο τρόπο, η Κατερίνα Καινούργιου να το αποδείξει. Όχι να πει κατάλαβα, μου είπανε, υπονοήθηκε. Να πει το σχόλιο το χυδαίο που έχει ακουστεί από μένα. Αν δεν γίνει αυτό, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Αν δεν ζητήσει συγγνώμη θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που αντιστοιχούν σε αυτό το οποίο έκανε δημοσίως και οι ευθύνες αυτές, φυσικά, θα είναι ποινικές…»

Best Picks Παρασκευής με τη Euroleague να ξεχωρίζειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Παρασκευής με τη Euroleague να ξεχωρίζει

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις