Οι απουσίες βγάζουν σημείο

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα με την Εφές και ποντάρει σε ειδικά.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Επιστρέφουμε με προγνωστικά μπάσκετ και ταξιδεύουμε στο γούρικο Βελιγράδι, που χθες μας καλοπλήρωσε. Εξαιρετικό το διάβασμα ως προς το σκοράρισμα του Ναν, ο οποίος έβγαλε πολύ άνετα τα lines του και αν δεν έπεφτε στην εξαιρετική βραδιά του Λεντέι, θα μπορούσε να βγει πρώτος σκόρερ και να μας πληρώσει στο 35.00!

Προγνωστικά μπάσκετ: Ξέμεινε στο «5»

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της βραδιάς, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Εφές. Ασταθείς ομάδες και οι δυο και δε θα μπλέξω με σημεία, αν και οι απουσίες των φιλοξενούμενων με οδηγούν στον άσο. Απόψε εστιάζω στον Τζόουνς. Ο Αμερικανός έχει βρει τη θέση του στο ρόστερ της Εφές, παρόλο που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στη θέση του σέντερ. Όταν σε μια ομάδα υπάρχουν οι Ζίζιτς και Πλάις πρέπει να παλέψεις παραπάνω. Απόψε όμως θα απουσιάσουν και οι δυο, οπότε ο Τζόουνς θα πάρει μεγάλο κομμάτι από το χρόνο τους στο παρκέ. Φέτος έχει μ.ό. 5,8 ριμπάουντ. Βέβαια μιλάμε για έναν παίκτη που στις προηγούμενες σεζόν κινήθηκε στα όρια του double double με 8,7 και 9,6 ριμπάουντ. Απόψε θέλουμε τουλάχιστον πέντε ριμπάουντ στο βασικό μας ποντάρισμα και αν θέλουμε να ρισκάρουμε μπορούμε άνετα να ανεβάσουμε τα lines.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:45
Ερυθρός Αστέρας - Εφές
Τζόουνς over 4,5 ριμπάουντ
1.87
BET: 35 units
Ειδικό
21:45
Ερυθρός Αστέρας - Εφές
Τζόουνς over 6,5 ριμπάουντ
4.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις