Ελληνικά γκολ στο 2.64

ψαγμένα προγνωστικά

Κρίσιμη στροφή για τις ελληνικές ομάδες, με τον #Fidel να ποντάρει στα παιχνίδια της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο 2.64.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Ολοκληρώνουμε το ευρωπαϊκό τριήμερο με Europa League και τις δύο -από τις τρεις- αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά της Πέμπτης.

Ξεκινάω από το ΑΕΚ – Μπράιτον. Δύσκολο παιχνίδι για την Ένωση, που θέλει το τρίποντο της νίκης για το 2/2 απέναντι στην Μπράιτον, ώστε να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για τη συνέχεια στη διοργάνωση και πολλές πιθανότητες για συνέχεια στο Conference. Εξαιρετική ομάδα η Μπράιτον, με πολλές επιθετικές αρετές, αλλά η «OPAP Arena» θα κοχλάζει. Εκτιμώ πως η επίθεση της ΑΕΚ μπορεί να βρει ένα γκολ, κρατάμε το goal/goal.

Συνεχίζω με την αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός. Οι Γερμανοί δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, όμως παραμένουν μία ποιοτική ομάδα. Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Γερμανία για τη νίκη, έχει την φρεσκάδα και την ικανότητα να δημιουργήσει κινδύνους. Γενικώς, καμία από τις δύο άμυνες δεν έχει πείσει με τη φετινή εικόνα, καθώς παρουσίάζει προβλήματα τόσο στο κάθετο ποδόσφαιρο, όσο και επί αέρος. Κρατάω και εδώ το goal/goal, το κάνω με δυάδα με την αναμέτρηση της ΑΕΚ.

Ελληνικά γκολ στο 2.64ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ελληνικά γκολ στο 2.64

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δυάδα απόδοσης 2.64
19:45
ΑΕΚ - Μπράιτον
Goal/goal
1.60
19:45
Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις