16αρι στις ελληνικές ομάδες

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στρέφει την προσοχή του o #Blackbird

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες.  Συνεχίζει η δράση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σήμερα. Στο «κάδρο» οι υποχρεώσεις των Ελληνικών ομάδων στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μονόδρομος η νίκη

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά αγώνα. Στο Φράιμπουργκ δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζει τα ρέστα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.  Στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, ήρθαν ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Ντάρμσταντ.  Καλείται να ανακάμψει και να προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος στην βαθμολογία. Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές και  συνολική συγκομιδή εννέα πόντων. Σχεδόν εξασφαλισμένη η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ αν νικήσει σήμερα, βάζει βάσεις και για την πρωτιά.

Στην άλλη πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το καθήκον τους στο πρωτάθλημα, νικώντας τον Παναιτωλικό με 3-1, παρά την αρχική ψυχρολουσία με το 0-1 στα πρώτα λεπτά. Στο Europa League βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Έχει μόλις μια νίκη στον όμιλο και με τέσσερις βαθμούς, θέλει οπωσδήποτε νίκη απόψε, ώστε να έχει ελπίδες για πρόκριση. Αν δεν τα καταφέρει υπάρχει και ο δρόμος του Conference για την ομάδα του Μαρτίνεθ.

Αμφότερες οι ομάδες θέλουν νίκη σήμερα.  Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για την πρόκριση. Το σκορ στο πρώτο παιχνίδι ξέφυγε και γενικά τα παιχνίδια των δύο ομάδων στον όμιλο ξεφεύγουν. Το αμφίτερμα συνδυαστικά με το over 2,5 πληρώνει 2.08 στην Winmasters.  Επίσης μου αρέσει και το όριο στα φάουλ του Ολυμπιακού. Το over 11,5 πληρώνει 1.85 στην Stoiximan.

Καν’το όπως στην Τότεναμ 

Παραμένουμε στην Γερμανία και περνάμε στην Φρανκφούρτη για προγνωστικά. Εκεί Άιντραχτ και ΠΑΟΚ, που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση, παίζουν απόψε για την πρωτιά. Όποιος την κατακτήσει εξασφαλίζει πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, με αγωνιστικές στην Ευρώπη ξανά τον Μάρτιο.

Επηρεασμένη φάνηκε από την διακοπή η Άιντραχτ, αφού με την επανέναρξη γνώρισε την ήττα με 1-2 από την Στουτγάρδη. Ωστόσο πριν από αυτό και μετά την ήττα της στην Θεσσαλονίκη, προηγήθηκε ένα πολύ καλό διάστημα για τους γηπεδούχους. Στον όμιλο η μόνη τους ήττα είναι αυτή στο γήπεδο της Τούμπας, όμως αν νικήσει σήμερα, περνάει αυτή πρώτη και θα της απομένει ένα ματς με την Αμπερντίν στην Σκωτία.

Με φόρα επέστρεψε στην δράση ο Δικέφαλος του Βορρά, νικώντας με 5-0 τον Πανσερραϊκό, υπό καταρρακτώδη βροχή. Σήμερα δίνει την δική του μάχη για πρωτιά στον όμιλο. Αρκεί και η ισοπαλία, που προϋποθέτει αναγκαία την νίκη την τελευταία αγωνιστική, ενώ αν κερδίσει θα έχει εξασφαλισμένη την πρόκριση στους «16». Ο  Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μπάμπα Ράχμαν, όπως όλα δείχνουν.

Μόνο εύκολη δεν είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ απόψε. Ωστόσο με όσα μας έχει δείξει από τα προκριματικά του καλοκαιριού, μέχρι και τώρα είναι εμφανές ότι στα κρίσιμα ματς, έχει τον τρόπο.  Η κόντρα στους γηπεδούχους πληρώνει 2.34 και δεν μου περνάει αδιάφορη, αφού αξίζει. Κυνηγώντας το θαύμα, ξεκάθαρα με προαίσθημα θα πω και 1-2 ακριβές σκορ σε απόδοση 16.00 στην Novibet.

Best Picks Τετάρτης με κορυφαίες μάχες στο Champions LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Τετάρτης με κορυφαίες μάχες στο Champions League

Μονό
19:45
Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
Goal/goal & over 2,5
2.08
BET: 15 units
Μονό
19:45
Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
Ολυμπιακός: over 11,5 φάουλ
1.85
BET: 15 units
Μονό
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ
Χ2
2.34
BET: 25 units
Fun Bet
22:00
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - ΠΑΟΚ
Ακριβές σκορ: 1-2
16.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις