Έχει ευκαιρίες η Championship

Προγνωστικά Championship

Στην Championship το ενδιαφέρον του #Nikolas43 για ακόμα μια βραδιά με δυο παιχνίδια για πολλά γκολ στο επίκεντρο.

Ακόμα μια βραδιά που όσοι παίξουν τα σπίτια τους στο διπλό της Γιουνάιτεντ θα τρώνε τα νύχια τους. Εγώ σταθερά πιστός στις μικρές Αγγλίας και συγκεκριμένα σήμερα στην Championship. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Championship: Σάντερλαντ – Χάντερσφιλντ 

Η αγαπημένη και ιδιαίτερη Σάντερλαντ, η ομάδα στο Νησί που έχει καταφέρει να χάσει ανόδους και πλέι οφ με κάθε πιθανό τρόπο. «Μαυρόγατες» όνομα και πράγμα, σχεδόν πάντα κοντά στις θέσεις ανόδου και στο τέλος εκτός. Αντιμετωπίζει την Χάντερσφιλντ, άλλη πικρή ιστορία κι αυτή. Πριν δυο χρόνια παραλίγο να βρεθεί στην Premier League και από τότε το γυροφέρνει να πέσει κατηγορία, κάπου εκεί τη βρίσκουμε και αυτή τη στιγμή. Άρα μιλάμε για μια ομάδα που θέλει να μείνει σε θέσεις ανόδου και για μια που παλεύει για την σωτηρία της από τώρα. Στα μάτια μου μοιάζει το ιδανικό παιχνίδι για να ανοίξει από νωρίς. Εκεί είναι Αγγλία, δεν μένουν πίσω και ό,τι γίνει μπροστά. Εννοείται θα ποντάρω στο over 2,5 στο 1.75.

Ίπσουιτς – Μίλγουολ

Εξαιρετική φέτος η Ίπσουιτς δείχνει ικανή να πετύχει το πολυπόθητο όνειρο της. Την επιστροφή στην Premier League. Αν και λίγοι θα το θυμάστε  Οι «Τρακτεράδες» είναι ένα ιστορικό σωματείο με πρωτάθλημα, κύπελλο Αγγλίας και ευρωπαϊκό τρόπαιο. Τότε Κύπελλο UEFA τώρα Europa League, μάλιστα στην πορεία προς την κατάκτηση απέκλεισε τον Άρη. Φέτος είναι μια μηχανή που βάζει γκολ. Τα περισσότερα παιχνίδια της έχουν τρία με τέσσερα γκολ και σε ελάχιστα αυτά που μπαίνει μόνο ένα. Περνάει μια περίοδο κρίσης καθώς στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει 1-2-2 αλλά θα περάσει. Απέναντι της η Μίλγουολ, μόνιμα μουδιασμένη με μικρά ξεσπάσματα. Είναι χαμηλά στη βαθμολογία και με την μέχρι τώρα εικόνα της πιθανόν να έχει και μπελάδες αργότερα. Ο άσος σε απόδοση είναι χαμηλά έτσι θα προτιμήσω το οver 2,5 σε απόδοση 1.70.

Έχει ευκαιρίες η ChampionshipΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έχει ευκαιρίες η Championship

Μονό
21:45
Σάντερλαντ - Χάντερσφιλντ
Over 2,5
1.75
BET: 40 units
Μονό
22:00
Ίπσουιτς - Μίλγουολ
Over 2,5
1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις