Βραδιά για γκολ έως 2.59

ψαγμένα προγνωστικά

Σούπερ βραδιά για γκολ και ο #Fidel ποντάρει στο Champions League σε μονό του 1.80 και δυάδα του 2.59.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη βραδιά για το Champions League και στον τέταρτο όμιλο όλες οι ομάδες παραμένουν ζεστές, η καθεμία για το δικό της στόχο. Ρεάλ Σοσιεδάδ και Ίντερ μονομαχούν για την κορυφή, Σάλτσμπουργκ και Μπενφίκα για την τρίτη θέση. Πάμε στα ψαγμένα προγνωστικά μας.

Απόψε, οι Ισπανοί υποδέχονται τους Αυστριακούς. Αμφότερες ομάδες με ποιότητα, όμως εκτιμώ πως οι Ισπανοί εντός έδρας έχουν άλλο αέρα, άλλη δυναμική. Κάτι που αν μη τι άλλο απέδειξαν και κόντρα στη Μπενφίκα, με τρία γκολ σε 21 λεπτά. Βέβαια, η Σάλτσμπουργκ αποτελεί παραδοσιακή δύναμη τα τελευταία χρόνια, ποτέ δεν τα έβαλε κάτω, ούτε άλλαξε τακτικό προσανατολισμό. Επιθετικό παιχνίδι περιμένω, κρατάω το over 2,5 του 1.80.

Ακόμη, πηγαίνω στον δεύτερο όμιλο. Ρεάλ Μαδρίτης – Νάπολι και Μπράγκα – Ουνιόν Βερολίνου. Καμία εκ των τεσσάρων ομάδων δεν με έχει πείσει με τις φετινές αμυντικές επιδόσεις της. Τα goal/goal και στις δύο αναμετρήσεις δημιουργούν δυάδα σε απόδοση 2.59, την οποία σαφέστατα δεν μπορώ να αφήσω. Που να δείτε πόσο δίνει η δυάδα στα goal/goal με over 2,5…

Βραδιά για γκολ έως 2.59ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Βραδιά για γκολ έως 2.59

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Σάλτσμπουργκ
Over 2,5
1.80
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.59
22:00
Μπράγκα - Ουνιόν Βερολίνου
Goal/goal
1.62
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Νάπολι
Goal/goal
1.60
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις