Ένα χρυσό combo στο Μάντσεστερ

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Aristotelis επιστρέφει με δυνατό combo που καλοπληρώνει και στοχεύει στην αναμέτρηση της Σίτι με την Λειψία.

Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου, όχι αδέρφια μου δεν σας ξέχασα αλλά ήμουν λίγο εκτός λόγω Εθνικών ομάδων, η σελίδα έχει πολλά άτομα και τα παιχνίδια ήταν λίγα για να γράφουμε όλοι μαζί ταυτόχρονα στα προγνωστικά. Σήμερα ξεκινάει ευρωπαϊκό τριήμερο και θα είμαι μαζί σας σήμερα αλλά και την Πέμπτη.

Προγνωστικά: Καλοπληρώνει combo στο Μάντσεστερ

Ένα και μοναδικό παιχνίδι για σήμερα, μελετήσαμε και καταλήξαμε σε ένα combo στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Λειψία. Οι δύο ομάδες έχουν περάσει στην επόμενη φάση και πλέον θέλουν να δείξουν ποιος είναι το φαβορί του ομίλου.

Όλοι ξέρουμε ποιος είναι αλλά θα πρέπει να βγει και στο γήπεδο. Θα επιλέξουμε λοιπόν την νίκη των γηπεδούχων, το over 1.5 γκολ ημιχρόνου και να σκοράρει ο Χάαλαντ ο οποίος κυνηγάει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ. Ολόκληρο το combo πληρώνει 3.30 από την Stoiximan.

Best Picks Δευτέρας με μπάλα, μπάσκετ και anteposts τένις!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Δευτέρας με μπάλα, μπάσκετ και anteposts τένις!

 

Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
1 & Over 1,5 ημίχρονο & γκολ Χάαλαντ
3.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις