Το «τελειώνει» στο 1.80 η Σίτι

ψαγμένα προγνωστικά

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λειψία για να «τελειώσει» με την πρωτιά και ο #Fidel ποντάρει στο 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Αν είχε σκοράρει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, θα ήταν ονειρικό τριήμερο για τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς θα είχαμε το απόλυτο. Δεν σκόραραν οι «Πράσινοι», όμως το ταμείο παρέμεινε θετικό.

Απόψε, επανέρχεται το Champions League με την 5η στροφή της φάσης των ομίλων. Η Μάνσετστερ Σίτι υποδέχεται τη Λειψία στο Νησί, με μοναδικό στόχο για τους «πολίτες» τη νίκη, ώστε να «κλειδώσουν» την πρωτιά στον όμιλο, καθώς η πρόκριση έχει κριθεί προ πολλού.

Οι Γερμανοί δεν με έχουν πείσει αμυντικά φέτος, δέχονται ευκαιρίες και γκολ από πολλούς αντιπάλους, ενώ όσες φορές αγωνίστηκαν στο γήπεδο της Μάντσεστερ Σίτι, διασύρθηκαν.

Εκτιμώ πως η γηπεδούχος θα συνεχίσει την παράδοση και θα βάλει μπρος στις μηχανές, κάτι που δεν έκανε το Σάββατο απέναντι στη Λίβερπουλ και έμεινε στο 1-1. Θέλει, αν μη τι άλλο, να ηρεμήσει τα πνεύματα, μετά από μία αγωνιστική όπου η Άρσεναλ έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League.

Κρατάω τον άσο με over 2,5 σε απόδοση 1.80, ενώ πιθανά είναι και τα δύο τέρματα του Χάαλαντ.

Το «τελειώνει» στο 1.80 η ΣίτιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Το «τελειώνει» στο 1.80 η Σίτι

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία
1 & over 2,5
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις