Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη!

Ελένη Μενεγάκη στην φωτογραφία.

Έσκασε από το πουθενά!

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και αποκάλυψε ένα περιστατικό από τότε που η παρουσιάστρια ήταν έγκυος στο προτελευταίο της παιδί.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση “Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη”, στην οποία πρωταγωνιστεί, με την Ελένη Μενεγάκη να υπόσχεται πως θα πάει να την παρακολουθήσει.

Αυτό έφερε στη μνήμη της της εξής ιστορία, την οποία διηγήθηκε στον αέρα: «Πριν πολλά χρόνια, ήμασταν στο μικρό Παλλάς και ήσουν έγκυος στο προτελευταίο σου παιδί και έχουμε κάνει το λάθος να σε βάλουμε στην πρώτη σειρά γιατί είσαι η Μενεγάκη και σε βάλαμε πρώτη σειρά. Η κοιλιά σου ήταν τούρλα και σε θυμάμαι από την σκηνή να μην μπορείς να σταθείς πουθενά», είπε γελώντας η Σμαράγδα Καρύδη με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Αυτό που μου λες το θυμάμαι, ήταν χαμηλά τα καθίσματα, μου κοβόταν η ανάσα και έκανα κάτι τρελές κινήσεις. Πάνε χρόνια από τότε».

Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Αυτό κι αν είναι αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις