Μεγάλη ανατροπή για τον Νότη Σφακιανάκη – Δείτε τι έγινε!

Βόμβα - Τότε επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης

Οι τελευταίες πληροφορίες!

Πολλές φήμες έχουν ακουστεί για την επιστροφή ή όχι του Νότη Σφακιανάκη στη δισκογραγία και στις πίστες. Όμως, κάτι τέτοιο ούτε επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται.

Αυτό που έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες, είναι πως ο Σφακιανάκης και η σύζυγός του, είναι πάλι μαζί!

Δημοσιεύεματα στο παρελθόν ανέφεραν πως είχα χωρίσει. Μάλιστα, το είχε επιβεβαιώσει ο παλιός του φίλος, Σάκης Πιλάτο, σε συνέντευξή του στο Super Κατερίνα: «Είναι η απόφασή του και είναι σεβαστή. Μιλάω με τα παιδιά του και τη γυναίκα του. Μου λένε μια χαρά είναι. Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν στην κηδεία της μητέρας του πριν από 3 χρόνια. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα με τη φωνή του, δεν πάει αλλού το μυαλό μου. Μου λένε είναι καλά, ότι έχει διάθεση, βγαίνει έξω κλπ. Έχει επιλέξει να είναι μόνος του. Ο Νότης Σφακιανάκης δεν μένει πια με τη γυναίκα του, έχουν χωρίσει».

Ωστόσο, η κατάσταση πλέον έχει αλλάξει. Το ζευγάρι αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω του και είναι πάλι μαζί!

Μεγάλη ανατροπή για τον Νότη Σφακιανάκη - Δείτε τι έγινε!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μεγάλη ανατροπή για τον Νότη Σφακιανάκη - Δείτε τι έγινε!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις