Δράση ξανά στην Αγγλία με 2.10

προγνωστικά

Με το Λέιτον Όριεντ - Λίνκολν στις μικρές Αγγλίας ασχολείται στα προγνωστικά του ο #Nikolas43 με την φόρμα των ομάδων να βγάζει σημείο.

Έστω και μικρό το πρόγραμμα της Αγγλίας μας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε με ένα παιχνίδι. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Αγγλίας: Λέιτον Όριεντ – Λίνκολν 

Μετά την άνοδο της στη League One, η Λέιτον Όριεντ παλεύει για την σωτηρία της. Μέχρι στιγμής τα καταφέρνει καθώς η ενδέκατη αγωνιστική τη βρίσκει στη μέση της βαθμολογίας. Αντίπαλος της, η Λίνκολν, μια μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα των μικρών κατηγοριών. Είναι μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την Όριεντ και οι στόχοι τους είναι κοινοί. Περίπου είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία τους συνάντηση σε αγώνα πρωταθλήματος λόγω διαφορετικών κατηγοριών. 

Η φόρμα των ομάδων μας κάνει την επιλογή λίγο πιο εύκολη, όχι από πλευρά νικητή αλλά στα γκολ. Χορταστικά τα παιχνίδια τους με αρκετά τέρματα ειδικά της Λέιτον η οποία είναι και γηπεδούχος. Χαρακτηριστικά, τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ήρθαν με goal/goal & over 2,5.  Η Λίνκολν σκοράρει ακόμα και στις ήττες της, με μια μικρή λεπτομέρεια. Αν το παιχνίδι της δεν μείνει στο 1-0, θα βγει over. Λογικό το να σκοράρουν και οι δυο, η επιλογή μου όμως θα είναι το over 2,5 σε απόδοση 2.10.

Δράση ξανά στην Αγγλία με 2.10ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δράση ξανά στην Αγγλία με 2.10

Μονό
21:45
Λέιτον Όριεντ - Λίνκολν 
Over 2,5
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις