Αποκαλύψεις του Νίκου Βέρτη για τον Βασίλη Καρρά

Σούπερ αποκάλυψη Λιάγκα για τον Βασίλη Καρρά

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε για την υγεία του γνωστού τραγουδιστή..


Ο Νίκος Βέρτης μίλησε για τον Βασίλη Καρρά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή του από εδώ και πέρα τονίζοντας, λέγοντας πως είναι αρκετά αισιόδοξος.

Αναλυτικά:

«Τον συνάντησα προχθές τον Βασίλη Καρρά. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση, εγώ αυτό που είδα ήταν… κάτσαμε μία ωρίτσα παρεούλα, γέλασα, πέρασα εκπληκτικά και είδα έναν άνθρωπο τούρμπο που με τη δυναμική του μυαλού του, νομίζω, θα αποκρούσει τα πάντα. Είμαι πολύ αισιόδοξος» είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Αρχικά, για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της ζωής ανέφερε: «Εγώ έχω την προσευχούλα πάντα. Κύριε ελέησον και τελειώνει εκεί. Μου ζεσταίνει την καρδιά μου και την ψυχή μου, με κάνει καλύτερο άνθρωπο, όταν με πιάνει η πονηριά μου, η ζήλια και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχει μέσα του κάθε άνθρωπος, η πίστη με συνεφέρνει. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να μη χρειάζονται τη θρησκεία για να είναι καλύτεροι, μαγκιά τους».

Πανίσχυρα φαβορί σε ιδανικές αποδόσειςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πανίσχυρα φαβορί σε ιδανικές αποδόσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις