Γιώργος Λιάγκας: «Σφάζει» με το γάντι την Μενεγάκη

Έγκυος η 29χρονη καλλονή του Γιώργου Λιάγκα (ΦΩΤΟ)

Ο Γιώργος Λιάγκας την είπε στην Ελένη Μενεγάκη...

Ο Γιώργος Λιάγκας… μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη τονίζοντας πως αυτή μπορεί εδώ και χρόνια να έχει να κάνει νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο εκείνη παραμένει ένα μεγάλο brand στην ελληνική τηλεόραση.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που έχει βγει περισσότερο ανέπαφη από όλο αυτό, με τις λιγότερες πληγές, ούσα 30 χρόνια στην τηλεόραση. Αν έχει ακούσει η Ελένη, τι έχουν ακούσει οι υπόλοιποι;».

Στη συνέχεια, όμως πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής:«Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι τελειώνει το συμβόλαιό της και θα πρέπει να αναζητήσει άλλη στέγη, είναι μια εποχή διαφορετική από τότε που πήγε στο Mega. Τότε ήταν ένα κανάλι που έπρεπε να καθιερωθεί, έψαχνε όνομα και μπορούσε να το πληρώσει πολύ περισσότερα χρήματα από όση ίσως ήταν η δυνατότητά του εκείνη τη στιγμή γιατί έπρεπε να μπει σφήνα στα υπόλοιπα, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και είναι εποχή ισχνών αγελάδων».

«Τι εννοείς; Θα πρέπει να ρίξει το κασέ της για να βρει δουλειά;», ρώτησε ο Λιάγκας, τελειώνοντας την κουβέντα.

Πανίσχυρα φαβορί σε ιδανικές αποδόσειςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πανίσχυρα φαβορί σε ιδανικές αποδόσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις