Μεγάλο beef Καινούργιου με Σκορδά – Αυτός είναι ο λόγος!

Μεγάλο beef Καινούργιου με Σκορδά - Αυτός είναι ο λόγος!

Νέα μεγάλη κόντρα...

Μεγάλη κόντρα τις τελευταίες ημέρες στην ελληνική τηλεόραση ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Φαίη Σκορδά. Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν η δεύτερη πρόβαλλε υλικό της εκπομπής της πρώτης με αφορμή την γνωστή κόντρα Μικρούτσικου και Light, αφού ο πρώην παρουσιαστής είναι μέλος του πάνελ της.

Η Καινούργιου απάντησε σε όλα τα σχόλια του αντίστοιχου πάνελ της Σκορδά λέγοντας: «Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο κοντρόλ άνθρωποι που με έχουν στηρίξει, δεν δέχομαι λοιπόν τέτοιες κατηγορίες για εμένα και τους συνεργάτες μου” και σε έντονο ύφος τόνισε: “Κάτι τελευταίο. Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δε σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι και δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου. Και πραγματικά να βγει ένας και να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου“.

«Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι. Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δική μας εκπομπή είχε έρθει καλεσμένος ο κύριος Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με τη κτηνοβασία, δε θα έβγαινα μετά από break και θα είχα τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει, το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει. Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός…»

Η Σκορδά δεν απάντησε σε όλα όσα είπε η Καινούργιου αλλά η κόντρα τους φαίνεται να γίνεται πιο έντονη.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις