Ώρα για ευρωπαϊκό ταμείο

προγνωστικά

Με τριάδα από αγώνες του Europa και του Conference League επιστρέφει ο #Aristotelis, σε απόδοση 3.44.

Καλημέρα φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και το κουπόνι είναι γεμάτο ευρωπαϊκούς αγώνες από το Europa League αλλά και το Conference League. Ήρθε η ώρα λοιπόν για ένα ευρωπαϊκό ταμείο, μελετήσαμε και βγάλαμε μία ωραία τριαδούλα για τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Καραμπάχ – Λεβερκούζεν 

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Καραμπάχ – Λεβερκούζεν. Να θυμίσω στον πρώτο γύρο ήρθαν 5-1 με τους Γερμανούς να διαλύουν την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Φαβορί και σε αυτό το παιχνίδι είναι οι φιλοξενούμενοι αλλά δεν μας ενδιαφέρει και πολύ αυτό, εμείς θέλουμε μόνο τρία γκολ και νομίζω πως θα μπουν σχετικά εύκολα. Το over 2,5 πληρώνει 1.47 από την Stoiximan.

Νόρτζελαντ – Σπαρτάκ Τρνάβα 

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Νόρτζελαντ – Σπαρτάκ Τρνάβα. Οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο, αφού κυνηγάνε το όνειρο απέναντι στην πρωτοπόρο Φενέρ. Έχουν πολύ δυνατή επίθεση με δέκα γκολ σε τρεις αναμετρήσεις ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί οκτώ γκολ σε τρεις αναμετρήσεις. Μοιάζει δώρο λοιπόν το over 2,5 σε απόδοση 1.53 από την Stoiximan.

Μπεσίκτας – Μπόντο Γκλιμτ

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είναι το Μπεσίκτας – Μπόντο Γκλιμτ. Δυνατό παιχνίδι το οποίο θα χτυπήσουν και οι δύο αφού η διαμόρφωση της βαθμολογίας κρατάει όλες τις ομάδες στο κόλπο. Ομάδες που σκοράρουν πολύ αλλά και αμυντικά είναι προβληματικές. Επιλέγουμε το over 2,5 σε απόδοση 1.53 από την Stoiximan.

Αυτή είναι η τριάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 3.44 και θα την τιμήσουμε με 20 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Ώρα για ευρωπαϊκό ταμείοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ώρα για ευρωπαϊκό ταμείο

Τριάδα απόδοσης 3.44
19:45
Καραμπάχ - Λεβερκούζεν
Over 2,5
1.47
19:45
Νόρτζελαντ - Σπαρτάκ Τρνάβα
Over 2,5
1.53
22:00
Μπεσίκτας - Μπόντο Γκλιμτ
Over 2,5
1.53
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις