Να ξεμπερδεύει η Ατλέτικο

Να ξεμπερδεύει η Ατλέτικο

Σημερινά προγνωστικά με δύο δυνατές δυάδες από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και από την Αγγλία έχει ο #Mertanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, κάτι βγάλαμε χθες στο ΝΒΑ αφού ο Κάρι είχε κέφια μιας και τελείωσε με εφτά τρίποντα ενώ ο Μίτσελ ήταν πρώτος σκόρερ με 31 πόντους. Επιστρέφουμε στο ποδόσφαιρο αφού σήμερα έχουμε σεντονάτο κουπόνι. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον κόσμο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι παίζουμε σήμερα

  • Ξεκινάμε με την Παρί Σεν Ζερμέν που θα ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Μίλαν. Οι Ιταλοί μας στέρησαν το ταμείο το Σάββατο αφού χάσανε από την Ουντινέζε ενώ δεν παρουσίασαν και τρομερό σύνολο. Από την άλλοι οι φιλοξενούμενοι μετράνε πέντε συνεχόμενες νίκες ενώ διέλυσαν και με 3-0 τους Ιταλούς στο πρώτο παιχνίδι. Μοιάζουν σε καλύτεροι φόρμα οι Γάλλοι για αυτο θα τους ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

  • Συνεχίζουμε με την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία σκέφτεται μόνο την νίκη απέναντι στην Σέλτικ αφού την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να αντιμετωπίσει την Φέγενορντ. Δεν την ξαναπατάει και πιστεύω θα κοιτάξει να αποφύγει τις περιπέτειες αφού περιμένω μία άνετη επικράτηση από τους Μαδριλένους.

  • Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Λάτσιο θα υποδεχτεί στο «Ολίμπικο» την Φέγενορντ. Τρομεροί οι Ολλανδοί στο μεταξύ τους παιχνίδι και δίκαιο το 3-1. Κάτι τέτοιο περιμένω σε σκορ και σήμερα αφού αμφότερες θα κυνηγήσουν το γκολ. Πρώτη επιλογή το αμφίτερμα σε ικανοποιητική απόδοση.

  • Τέλος θα κλείσουμε με ένα παιχνίδι από την τρίτη κατηγορία της Αγγλίας το ΣριούσμπεριΜπόλτον. Οι φιλοξενούμενοι μετράνε μία ήττα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και φαίνονται σε καλύτερο φεγγάρι από τους γηπεδούχους. Γλυκοκοιτάζουν την άνοδο οι φιλοξενούμενοι και πιστεύω έχουν την ικανότητα να το κάνουν. Επιλέγουμε το διπλό με κάλυψη.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.19
21:45
Σριούσμπερι - Μπόλτον
2 dnb
1.46
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Σέλτικ
1 (-1) ΑΗ
1.50
BET: 35 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
22:00
Λάτσιο - Φέγενορντ
Goal/goal
1.60
22:00
Μίλαν - Παρί Σεν Ζερμέν
2 dnb
1.62
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις