Σκοράρουν όλοι στο 3.33

Προγνωστικά

Με δυο αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Αγγλία ασχολείται ο #Nikolas43 στα προγνωστικά του και ψάχνει γκολ για όλες τις ομάδες σε απόδοση 3.33.

Φτωχό το πρόγραμμα της Δευτέρας σε Ελλάδα και Αγγλία με δυο αναμετρήσεις να κερδίζουν το ενδιαφέρον μου. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Τότεναμ – Τσέλσι 

Η Τότεναμ δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα και ο Ποστέκογλου την έχει επαναφέρει στον δρόμο τον επιτυχιών. Ίσως έπρεπε να φύγει ο Χάρι Κέιν για να συμβεί αυτό, καθώς εκτός από παπατζής αποδείχθηκε και μαύρη γάτα. Φυσικά μιλάω χιουμοριστικά καθώς οι επιδόσεις του στη Γερμανία με διαψεύδουν. Αντίπαλος της η Τσέλσι, έτερη Λονδρέζα σε ένα ντέρμπι με τεράστιο ενδιαφέρον. Φιγουράρουν στη δεύτερη θέση τα «σπιρούνια» ενώ οι «μπλε» είναι στα πιο χαμηλά πατώματα. Με νίκη η Τότεναμ πιάνει ξανά ρετιρέ καθώς είναι ένα βαθμό πίσω από τη Σίτι με ένα ματς λιγότερο. 

Δεν λέει να χάσει η Τότεναμ ενώ η Τσέλσι είναι πιο επιρρεπής στις ήττες ειδικά στην έδρα της. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι πιθανόν με γρήγορο γκολ. Έτσι το combo goal/goal & over 2,5 στο 1.83 μοιάζει ιδανικό στα μάτια μου.   

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 

Πάνω κάτω κοινή πορεία για Πανσερραϊκό και ΟΦΗ, κάτι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Κακή η συγκομιδή βαθμών για τον ΟΦΗ μακριά από το Ηράκλειο ενώ ο Πανσερραϊκός εκμεταλλεύεται όσο μπορεί την έδρα του. Τα παιχνίδια τους είναι γεμάτα έχουν γκολ και το ίδιο περιμένω και σήμερα. Ιδανικό σημείο για μένα το goal/goal στο 1.82 και σε συνδυασμό με το παιχνίδι στο Λονδίνο έχουμε μια ωραία δυάδα στο 3.33.

Δυάδα απόδοσης 3.33
18:00
Πανσερραϊκός - ΟΦΗ 
Goal/goal
1.82
22:00
Τότεναμ - Τσέλσι 
Goal/goal & over 2,5
1.83
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις