Διπλασιάζουν Στεφ και Λούκα

προγνωστικά NBA

Μεταμεσονύχτια προγνωστικά ΝΒΑ με δύο δυνατά combo από το Ντάλας και από το Κλίβελαντ έχει για σήμερα ο #Mertzanidis.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Μέτρια η χθεσινή ημέρα αφού μπορεί να επιβεβαιώθηκαν όλα μας τα goal/goal αλλά ο βραδινός τελικός ήταν σκέτη αποτυχία και όχι επειδή δεν υπήρχε ένταση απλά ο διαιτητής επέλεξε να μην βγάλει κάρτα ούτε σε κουτουλιά εκτός φάσης, ούτε σε παιχνίδι ρωμαϊκής πάλης. Περάσανε μόνο τα φάουλ από το ντέρμπι και αυτό επειδή η εταιρεία που τα πρότεινα είχε αρκετά χαμηλό όριο. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι στο Κλίβελαντ όπου οι Καβαλίερς θα υποδεχτούν τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Η παρέα του Κάρι πέρα από την ήττα στην πρεμιέρα μετράι πέντε συνεχόμενες νίκες με τον Στεφ να είναι σε εκπληκτική φόρμα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν σε εξαιρετική φόρμα τον Ντόνοβαν Μίτσελ που μετράει 32 πόντους μέσο όρο και είναι δεύτερος στο πρωτάθλημα πίσω από τον τρομερό Ντόνσιτς. Θα πάμε σε ένα combo το οποίο έχει επιβεβαιωθεί σε όλους τους αγώνες, δηλαδή ο Μίτσελ να βρει τουλάχιστον 27 πόντους και ο Κάρι να πετύχει τέσσερα τρίποντα.

  • Στο επόμενο παιχνίδι τώρα οι Μάβερικς θα κοντραριστούν με τους Χόρνετς. Οι περσινοί πρωταθλητές διέλυσαν το σερί των «Μαβς» και τους ανάγκασαν σε πρώτη ήττα για φέτος. Εξαιρετικός ο Ντόνσιτς ο οποίος σκοράρει συνεχώς και σήμερα ο αντίπαλος είναι αρκετά κατώτερος για αυτό πιστεύω πως θα δοκιμάσει αρκετές φορές να σκοράρει από την περιφέρεια. Θα επιλέξουμε την νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό τα ριμπάουντ και τα τρίποντα του Σλοβένου σταρ.

Διπλασιάζουν Στεφ και ΛούκαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Διπλασιάζουν Στεφ και Λούκα

Μονό
01:00
Κλίβελαντ Καβαλίερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος
Μίτσελ 27+ πόντους & Κάρι 4+ τρίποντα
2.05
BET: 30 units
Μονό
02:30
Ντάλας Μάβερικς - Σάρλοτ Χόρνετς
1 & Ντόνσιτς 3+ τρίποντα & Ντόνσιτς 9+ ριμπάουντ
2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις