Έξω φρενών ο Λιάγκας – Σε ποιον τα έχωσε;

Γιώργος Λιάγκας: Κάνει διακοπές με φουσκωτό - Ποιοι είναι μαζί του (ΦΩΤΟ)

Δεν «μάσησε» ο παρουσιαστής...

Πολλά ρεπορτάζ έκαναν λόγο πως ο Γιώργος Λιάγκας έχει τσακωθεί με την Ελένη Βουλγαράκη εξαιτίας της αργοπορίας της τελευταίας σε πρόσφατη εκπομπή. Ο ίδιος τα… «έχωσε» στους πάντες, λέγοντας πως τίποτα δεν έχει αλλάξει στην σχέση τους.

Αναλυτικά:

«Ελένη καλώς ήρθες! Έχεις καταλάβει ότι έχεις έρθει σε μία εκπομπή που δε μπορούμε να πούμε τίποτα, όλα τα διαστρεβλώνουν. Κοιτάξτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Κάνουμε μία πλάκα, γιατί είναι πλάκα. Ήξερα ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει ραδιόφωνο μέχρι τις 10, το γνώριζα όταν της έκανα πρόταση το καλοκαίρι. Ξέραμε ότι θα έρχεται εδώ στις 11. Κάνουμε λοιπόν μία πλάκα, γιατί είμαστε άνθρωποι κι έχουμε την ανάγκη να αποφορτιστούμε… Ήταν μία πλάκα γλυκιά, της είπα ότι «μας λείπεις, να σε μοιραστούμε με τον Λαμπρόπουλο». Κι έγραψαν «Ο Λιάγκας την είπε στη Βουλγαράκη, το σκληρό πρόσωπο της εργοδοσίας». Δηλαδή λίγο ντροπή…»Η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε: «Αφού μαζί την κάναμε την συμφωνία, ούτε αργώ στην εκπομπή. Ούτε έχω θέμα με τον Φάνη, ούτε με τον Γιώργο».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις