Γκολ και εκπλήξεις στα κύπελλα

προγνωστικά

Με Carabao Cup και DFB Pokal ασχολείται σήμερα ο #Bats ποντάροντας σε γκολ και αουτσάιντερ.

Από 2.12 έως 2.30 κυμαίνονται οι αποδόσεις για τα σημερινά μας προγνωστικά σε Γερμανία και Αγγλία.

Προγνωστικά: Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ

Δεύτερη συνάντηση για φέτος ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Χόφενχαϊμ μετά το μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Εκεί, οι Βεστφαλοί είχαν πάρει το διπλό με 3-1 σε μια δυνατή και αρκετά ανταγωνιστική αναμέτρηση. Αδικήθηκε από εκείνο το αποτέλεσμα η Χόφενχαϊμ, η οποία θέλει να πάρει εκδίκηση απόψε κάνοντας ένα μεγάλο βήμα στο κύπελλο. Μπαίνει στο παιχνίδι με καλή ψυχολογία, μετά την σπουδαία νίκη με 3-2 στην Στουτγκάρδη, που την έφερε στο -3 από την τετράδα. Με οδηγό την εικόνα του πρώτου αγώνα μεταξύ τους, αλλά και το εντυπωσιακό 6/6 που έχει η ομάδα του Ματαράτσο εκτός έδρας φέτος, θα πάμε κόντρα στην, κατά τα άλλα εξαιρετική στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» Ντόρτμουντ. Το Χ2 πληρώνει 2.30 στη Fonbet και αποτελεί την πρώτη μας επιλογή.

Έβερτον – Μπέρνλι

Την ομάδα στην οποία πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία ως προπονητής αντιμετωπίζει ο Σον Ντάις για πρώτη φορά, στην αναμέτρηση της Έβερτον με την Μπέρνλι. Τα «ζαχαρωτά» είχαν δύσκολο ξεκίνημα στην σεζόν, αλλά τον τελευταίο καιρό δείχνουν να βρίσκουν τη φόρμα τους. Παραδόξως, εκτός έδρας παρουσιάζουν πολύ καλύτερο σε σχέση με εντός, κι αυτό είναι κάτι που θα επιχειρήσουν να διορθώσουν σιγά-σιγά. Αναμένονται αλλαγές στην εντεκάδα, ενόψει και του δύσκολου αγώνα απέναντι στην Μπράιτον. Γενικώς περιμένουμε μια πιο.. ελεύθερη Έβερτον απέναντι στην Μπέρνλι που ψάχνει μια νίκη ψυχολογίας, και πιθανώς μια καλή πορεία στο Carabao Cup. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστια θέματα στην άμυνα και αφήνουν πολλούς ανοιχτούς χώρους, ποντάροντας στην επίθεσή τους. Αυτό μπορεί να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ να χτυπήσει στα κενά και το σκορ να ανοίξει. Αξίζει να πάμε με το over 2,5 όταν δίνεται σε απόδοση 2.15 στη Novibet.

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ

Η έτερη ομάδα του Μέρσεσαϊντ, η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπόρνμουθ την ίδια ώρα. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο «Άνφιλντ» για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League, με τους «κόκκινους» να επικρατούν με 3-1. Αναμένονται αλλαγές από τον Κλοπ, ο οποίος και στο προηγούμενο ματς της διοργάνωσης κόντρα στη Λέστερ έδωσε ευκαιρίες σε μικρούς και αναπληρωματικούς. Αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα «κεράσια», που μετά την πρώτη νίκη τους στην Premier League θέλουν να πάρουν μια σπουδαία πρόκριση. Ο Ιραόλα προσπαθεί να επιβάλλει έναν επιθετικό και πιεστικό τρόπο παιχνιδιού, κάτι που αποτυπώνεται στα γκολ που έχει πετύχει κι έχει δεχτεί η ομάδα του. Πάντως, μπορεί να σκοράρει κόντρα σε ένα σύνολο που δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε κανένα από τα έξι εκτός έδρας ματς του για φέτος, κι έτσι να δούμε αρκετά τέρματα στο «Βαϊτάλιτι». Λογική επιλογή το goal/goal & over 2,5 στο 2.12 της WinMasters.

Γκολ και εκπλήξεις στα κύπελλαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Γκολ και εκπλήξεις στα κύπελλα

Μονό
19:00
Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ
Χ2
2.30
BET: 27 units
Μονό
21:45
Έβερτον - Μπέρνλι
Over 2,5
2.15
BET: 29 units
Combo
21:45
Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ
Goal/goal & over 2,5
2.12
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις