Σκωτσέζικο combo στο 2.12

ψαγμένα προγνωστικά

Στήλη Τετάρτης για τον #Fidel ο οποίος εστιάζει στη Σκωτία και την αναμέτρηση Σέλτικ - Σεντ Μίρεν.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ δεν θύμισε σε καμία περίπτωση ντέρμπι πριν δύο ημέρες, ενώ ο Ολυμπιακός πέρασε στο ρελαντί από την έδρα του ΟΦΗ. Μέτρια τα ψαγμένα προγνωστικά της Δευτέρας και συνεχίζουμε σήμερα τη δράση, αφού χθες Τρίτη δεν υπήρξε κάτι ουσιώδες στο πρόγραμμα.

Απόψε, η Σέλτικ υποδέχεται τη Σεντ Μίρεν. Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη μεταξύ των δύο, παρότι τους χωρίζουν μονάχα οχτώ βαθμοί στη βαθμολογία, με τους φιλοξενούμενους βέβαια να έχουν αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο ιγηπεδούχοι προέρχονται από λευκή ισοπαλία απέναντι στη Χιμπέρνιαν και θα ψάξουν την επάνοδο στις νίκες, για να μην αφήσουν τις ομάδες που καραδοκούν να πλησιάσουν.

Πάντως, οι «Κέλτες» δεν έχουν πείσει φέτος με τις αμυντικές επιδόσεις τους. Αντιθέτως, επιθετικά έχουν ποιοτικές λύσεις και αρκετό βάθος στο ρόστερ για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μίας μακράς σεζόν. Εκτιμώ πως απόψε μπορούν να πάρουν προβάδισμα από το πρώτο κιόλας μέρος και να φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση με αρκετά τέρματα, καθώς ούτε η άμυνα της Σεντ Μίρεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Επιλογή ο άσος από ημίχρονο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2.12.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45
Σέλτικ - Σεντ Μίρεν
1 ημίχ. / 1 τελ. & over 2,5
2.15
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις