Τριπλασιάζει ο «Τζόκερ»

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA με δυνατές δυάδες αλλά και ένα ειδικό από τους περσινούς πρωταθλητές, τους Ντένβερ Νάγκετς έχει ο #Mertzanidis.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Με μικρό αλλά κέρδος κλείσαμε την εβδομάδα και αφού σήμερα το κουπόνι στο ποδόσφαιρο δεν είναι τόσο μεγάλο θα πάμε με τους αγώνες του ΝΒΑ. Πήραμε κάποια δείγματα από αλλά σίγουρα δεν έχουν πιάσει ρυθμό ούτε οι παίκτες αλλά ούτε και οι ομάδες. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά NBA.

Τα προγνωστικά NBA

  • Ξεκινάμε με τους περσινούς πρωταθλητές τους Ντένβερ Νάγκετς που θα υποδεχτούν στην έδρα τους τους Γιούτα Τζαζ. Το απόλυτο μέχρι στιγμής από τον Γιόκιτς και την παρέα του αν και έπαιξαν σχετικά δύσκολα παιχνίδια. Δεν βλέπω και σήμερα να βρίσκουν αντίσταση αφού ο Σέρβος είναι σε τρομερή κατάσταση και φέτος. Τριπλασιάζει το triple-double του Γιόκιτς και εμείς θα το τιμήσουμε.

  • Συνεχίζουμε με τους Σέλτικς οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα για να αντιμετωπίσουν τους Γουίζαρντς. Η ομάδα της Βοστώνης έκανε και αυτήν το απόλυτο σε δύο αγωνιστικές και σήμερα δεν σκοπεύει να χάσει από μία ομάδα η οποία βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο αφού αποχώρησαν Μπράντλεϊ Μπιλ και Πορζίνγκις, τα δύο μεγάλα αστέρια της ομάδας. Δίκαιο φαβορί οι φιλοξενούμενοι και με ένα χάντικαπ πέντε πόντων παίρνουμε ικανοποιητική απόδοση.

  • Οι Μπουλς θα κοντραριστούν στην Ιντιανάπολις με τους Πέισερς. Τρομεροί φέτος οι γηπεδούχοι αλλά είχαν σχετικά εύκολο ξεκίνημα αφού κέρδισαν Κάβαλιερς και Γουίζαρντς. Επιβλητικές νίκες αμφότερες με πρωταγωνιστές επιθετικά τον Χαλιμπάρτον, ο οποίος είχε και στα δύο παιχνίδια 20+ πόντους αλλά και διψήφιο αριθμό στις ασίστ ενώ αμυντικά ο Τέρνερ είχε 2+ κοψίματα. Μου αρέσει αρκετά η επιλογή του Τέρνερ αφού τον θεωρώ και ως φαβορί για τον καλύτερο αμυντικό της χρονιάς.

  • Στο Μέμφις τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά αφού σε τρία παιχνίδια μετρούν ισάριθμες ήττες. Η απουσία του Μοράντ είναι μεγάλη και φαίνεται στα αποτελέσματα. Δύσκολο παιχνίδι, αν και μου αρέσει το διπλό, θα πάω με τα κοψίματα του Τζάκσον ο οποίος είναι τρομερός στα αμυντικά του καθήκοντα.

  • Θα κλείσουμε με τους Τορόντο Ράπτορς οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους που δεν περνάνε τους 100 πόντους και φαίνεται πως η απουσία του Λίλαρντ είναι σημαντική και μεταξύ μας, πως να μην είναι δηλαδή. Τρομερός για τους γηπεδούχους ο Σκότι Μπαρνς ο οποίος μετράει 21 πόντους κατά μέσο όρο και εμείς θα τον τιμήσουμε σε ένα combo με την νίκη των Ράπτορς.

Τριπλασιάζει ο «Τζόκερ»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τριπλασιάζει ο «Τζόκερ»

Δυάδα απόδοσης 3.15
01:10
Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Μπόστον Σέλτικς
2 & Πορζίνγκις 2+ τρίποντα
1.80
01:40
Τορόντο Ράπτορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς
1 & Μπαρνς 15+ πόντους
1.75
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.51
01:10
Ιντιάνα Πέισερς - Σικάγο Μπουλς
Τέρνερ over 1,5 κοψίματα
1.52
02:10
Μέμφις Γκρίζλις - Ντάλας Μάβερικς
Τζάκσον over 1,5 κοψίματα
1.65
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
01:10
Ουάσινγκτον Γουίζαρντς - Μπόστον Σέλτικς
2 (-5,5)
1.50
03:10
Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ
1 (-4,5)
1.55
BET: 35 units
Ειδικό
03:10
Ντένβερ Νάγκετς - Γιούτα Τζαζ
Γιόκιτς triple double
3.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις