Ντόρτμουντ – Μπάγερν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ντόρτμουντ - Μπάγερν προγνωστικά

Ντόρτμουντ - Μπάγερν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Μπάγερν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου . Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ντόρτμουντ – Μπάγερν προγνωστικά

  • «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» (81.365), Ντόρτμουντ.
  • Διαιτητής: Ντενίζ Αϊτεκίν.
  • Η Μπάγερν έχει απολογισμό 9-1-0 στα τελευταία δέκα παιχνίδια απέναντι στην Ντόρτμουντ.
  • Εκτός έδρας η Μπάγερν είναι αήττητη στα τελευταία πέντε ματς της κόντρα στην Ντόρτμουντ.
  • Το goal/goal & over 3,5 έχει επιβεβαιωθεί στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις τους.

Ρεπορτάζ Ντόρτμουντ

Επέστρεψε από την «κόλαση» και έφυγε αλώβητη από τη Φρανκφούρτη η Ντόρτμουντ, αποσπώντας ισοπαλία 3-3 από την Άιντραχτ. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο 25λεπτο με δύο τέρματα του Μαρμούς, έκλεισε θετικά το ημίχρονο μειώνοντας με τον Ζάμπιτσερ στο 45+1’. Ο νεοεισελθών στο δεύτερο μέρος Μουκοκό ισοφάρισε στο 54’, όμως οι γηπεδούχοι ανέκτησαν το προβάδισμα στο 68’. Τελικά, οι Βεστφαλοί πήραν τον βαθμό με γκολ του 82’. Διατήρησε το αήττητό της στην Bundesliga με 21 βαθμούς, ενώ συνέχισε και στο κύπελλο μεσοβδόμαδα. Ήταν αρκετά ανώτερη από την Χόφενχαϊμ και επικράτησε δίκαια με 1-0, χάρη σε γκολ του Ρόις στο 43’.

Stat attack: Τρέχει αήττητο σερί 25 αγώνων εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Αμφίβολη η συμμετοχή για τον Τσαν και τον Μόρεϊ, ενώ μόνο ο Ντουρανβίλ θα είναι επιβεβαιωμένα απών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μπενσεμπαϊνί – Ενμέτσα, Εζτσάν – Μάλεν, Ρόις, Μπραντ – Φούλκρουγκ.

Ρεπορτάζ Μπάγερν

Σε ένα ματς με τρελή εξέλιξη, η Μπάγερν διέλυσε με το εκκωφαντικό 8-0 την Ντάρμσταντ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παρότι βρέθηκε με παίκτη λιγότερο στο 4ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Κίμιχ, πήγε στα αποδυτήρια με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά τις δύο κόκκινες των φιλοξενούμενων (Γκιάσουλα 21’, Μάγκλιτσα 41’). Στο δεύτερο μέρος ήταν εντυπωσιακή και από το 51’ έως 88’ πέτυχε οκτώ (!) τέρματα, χάρη σε χατ-τρικ του Κέιν, δύο γκολ των Μουσιάλα και Σανέ και ενός του Μίλερ. Όσο επιβλητική ήταν η ομάδα του Τούχελ το Σάββατο, τόσο… θλιβερή ήταν η εικόνα της την Τετάρτη στο κύπελλο. Εκεί ηττήθηκε με ανατροπή, με σκορ 2-1 από την Σααρμπρίκεν, ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Παρότι παρατάχθηκαν με αρκετούς βασικούς, οι Βαυαροί ήταν απογοητευτικοί και έμειναν πολύ πρόωρα εκτός σε έναν από τους στόχους της χρονιάς.

Stat attack: Μετρά επτά συνεχόμενα εκτός έδρας over 2,5 στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός ο τραυματίας Ντε Λιχτ κι ο τιμωρημένος Κίμιχ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ουπαμεκανό και Γκορέτσκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Μαζραουί, Κιμ Μιν-Τζάε, Ουπαμεκανό, Ντέιβις – Γκορέτσκα, Λάιμερ – Κομάν, Μουσιάλα, Σανέ – Κέιν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ντόρτμουντ – Μπάγερν προγνωστικά:

Πάντοτε η Ντόρτμουντ τα πάει καλά μέχρι να… πετύχει την Μπάγερν. Οι Βαυαροί πάντως δεν πατούν καλά, όπως φάνηκε και στο ματς κυπέλλου, αλλά δεν παύουν να έχουν τεράστια ποιότητα. Αντίθετα, η γηπεδούχος είναι αρκετά πιο αδύναμη σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, αλλά είναι ιδιαίτερα μαχητική και έχει δυνατή έδρα. Όπως συνέβη και με το περσινό 2-2, έτσι και φέτος θα μείνουμε στη μέση. Το Χ πληρώνει εξαιρετικά (4.59) στη WinMasters.

Μονό
19:30
Ντόρτμουντ - Μπάγερν
Χ
4.59
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις