Σαββατιάτικες καυτές επιλογές κοντά στο 2.00

προγνωστικά στοιχήματος

#Προγνωστικά: Αρκετά σημεία για όλα τα γούστα προτείνει ο #DonKihotis με σκοπό το ταμείο στο πλούσιο κουπόνι του Σαββάτου.

Καλησπέρα σε όλους, προγνωστικά Σαββάτου απόψε και πάμε αμέσως να δούμε τι έχει το μενού μας που είναι πλούσιο από επιλογές και πονταρίσματα.

Προγνωστικά: Γερμανικό ενδιαφέρον με Μπάγερν και Γκλάντμπαχ

Ξεκινάω τις επιλογές μου με μία ομάδα που στηρίζω αρκετά χρόνια και την επιλέγω πολλές φορές και αυτή δεν είναι άλλη από την Μπάγερν θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της και περιμένω για ακόμα μία αναμέτρηση να δείξει τις επιθετικές της αρετές τα τέσσερα και πάνω δικά της τέρματα, μου φαίνονται πάρα πολύ εφικτά εντός μέσος όρος σκοραρίσματος της είναι εκεί και παίζει απέναντι σε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος.

Επόμενο παιχνίδι θα είναι το αποψινό για την Γκάλντμπαχ η οποία δεν έχει καταφέρει να μαζέψει ακόμα βαθμούς σε αυτά καθώς έχει μόλις μία ισοπαλία στην έδρα της σε 3 βράδια θα ξανά παίξουν μεταξύ τους για τον θεσμό του Γερμανικού κυπέλλου οι φιλοξενούμενη εκτός παραπέουν και περιμένω τους γηπεδούχους  να σημειώσουν την πρώτη της νίκη απέναντι στον κόσμο της με έναν αντίπαλο που δεν είναι καθόλου φόβητρο και δεν έχει ούτε την ποιότητα ούτε την εμπειρία των αντιπάλων.

Προγνωστικά: Προβάδισμα στο Περιστέρι

Ο Ατρομήτος σε γενικές γραμμές φέτος δεν έχει παίξει κακή μπάλα, η βαθμολογική του συγκομιδή θα έλεγα τον αδικεί καθώς είχε πολύ δύσκολο έως τώρα πρόγραμμα και θα μπορούσε να είχε πάρει και κάποιους βαθμούς παραπάνω. Είναι “must win” το ματς με τον Παναιτωλικό. Καθώς αν δεν κερδίσει θα δυσκολέψουν αρκετά τα πράγματα για την ομάδα. Ο φιλοξενούμενος σε μια μετριότητα κινείται και φέτος χωρίς βλέψεις με στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό και τις πολλές περιπέτειες, πήρε μια ανάσα με την νίκη την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον τραγικό φέτος Βόλο και θα πάει να παίξει στο Περιστέρι με λίγο λιγότερη πίεση.

Έχει καλό ρόστερ ο Ατρόμητος πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα, είναι κομβικής σημασίας ο αγώνας και θεωρώ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει. Πάμε λοιπόν στον άσσο σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά: Κλείσιμο στην Κύπρο

Με ένα πρωτάθλημα όπου δεν έχουμε ξανά ασχοληθεί θα ασχοληθούμε σήμερα και αυτό είναι το πρωτάθλημα Κύπρου. Συγκεκριμένα με το ματς Εθνικός Άχνας-Δόξα Κατωκοπιάς. Το πρωτάθλημα της Κύπρου είναι αρκετά χαμηλής δυναμικής μιλώντας ολοκληρωτικά και ειδικά για τις ομάδες κάτω από τις πρώτες 4-5 θέσεις το επίπεδο είναι πάρα πολύ χαμηλό.

Και οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους φέτος αλλά η Δόξα συγκεκριμένα διανύει μια από τις χειρότερες χρονιές της είναι τελευταία με μηδέν βαθμούς σε 8 ματς παρακαλώ, δεν είναι μόνο αυτό παίζει και τρομερά κακό ποδόσφαιρο καθώς δέχεται 2 τουλάχιστον τέρματα σε κάθε παιχνίδι σχεδόν και γενικά δείχνουν να μην βρίσκονται καθόλου μεταξύ τους οι παίκτες.
Εάν έπεφταν αμέσως χωρίς play off θα θεωρούταν ήδη υποβιβασμένη .. Αλλά και τώρα δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα και να σωθεί.
Ο Εθνικός πρέπει να κερδίσει ένα τέτοιο ματς παρόλο που ούτε αυτός είναι καλός φέτος , αλλά είναι σίγουρα καλύτερος από την Δόξα, στην προσπάθεια που θα κάνει να αποφύγει τα play off υποβιβασμού (δύσκολα θα τα καταφέρει και αυτός).

Σκοράρει σε κάθε παιχνίδι εντός ο Εθνικός και η Δόξα είναι ο κατάλληλος αντίπαλος να το καταφέρει αυτό και απέναντι της. Θα προτιμήσουμε λοιπόν το να σκοράρει 2 τέρματα έναντι του άσσου .

Πάμε λοιπόν στην επιλογή μας η οποία και είναι να σκοράρει δύο φορές ο Εθνικός στο 1.80.

Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60

Μονό Αποδεκτό
16:30
Μπάγερν - Ντάρμσταντ
over 3,5 γκολ Μπάγερν
1.78
BET: 10 units
Μονό Αποδεκτό
16:30
Γκλάντμπαχ - Χάιντενχάιμ
1
1.78
BET: 10 units
Μονό Αποδεκτό
20:00
Ατρόμητος - Παναιτωλικός
1
1.90
BET: 10 units
Μονό Αποδεκτό
18:00
Εθνικός Άχνας-Δόξα Κατωκοπιάς.
over 1,5 γκολ Εθνικός Άχνας
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις