Δυάδα φωτιά για ταμείο

προγνωστικά

Ο #Aristotelis επιστρέφει με δυάδα από ματς του Europa και του Conference League σε απόδοση 2.43.

Καλησπέρα σε όλη την στοιχηματική μας παρέα, κάναμε ένα ωραίο ταμείο την τελευταία φορά με τρία στα τρία και απόδοση κοντά στο 3.80! Μελετήσαμε πολύ και βγάλαμε προγνωστικά για το κουπόνι της Πέμπτης με μία δυάδα φωτιά.

Μπάτσκα Τόπολα – Φράιμπουργκ 

Το πρώτο παιχνίδι είναι από τον όμιλο του Ολυμπιακού, με την Μπάτσκα Τόπολα υποδέχεται την Φράιμπουργκ. Ένας όμιλος με πολλά γκολ στις πρώτες δύο αναμετρήσεις. Θεωρώ πως θα συνεχιστεί αυτό το σενάριο αφού και οι τέσσερις ομάδες παίζουν ανοιχτά, θα επιλέξουμε λοιπόν το over 2.5 το οποίο πληρώνει 1.60 στην Stoiximan.

Φενέρμπαχτσε  – Λουντογκόρετς 

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Φενέρμπαχτσε – Λουντογκόρετς, οι γηπεδούχοι φέτος είναι για μεγάλα πράγματα τόσο στο πρωτάθλημα της όσο και στην Ευρώπη. Διαθέτει σπουδαίο ρόστερ και πετυχαίνει το ένα γκολ μετά το άλλο, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μετράνε επτά γκολ παθητικό σε δύο αναμετρήσεις. Επιλέγουμε το over 2.5 σε απόδοση 1.52 από την Stoiximan.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 2.43 και θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Δυάδα φωτιά για ταμείοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυάδα φωτιά για ταμείο

Δυάδα απόδοσης 2.43
19:45
Μπάτσκα Τόπολα - Φράιμπουργκ
Over 2,5
1.60
19:45
Φενέρμπαχτσε - Λουντογκόρετς
Over 2,5
1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις