Για το απόλυτο ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ

Για το απόλυτο ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ

Ευρωπαϊκή βραδιά με δυο φιλοξενούμενους να είναι φαβορί για τον #Nikolas43 σε παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον.

Δυο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει ένα αργά το απόγευμα της Πέμπτης και ένα στα βραδινά. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι με μια πρώτη ματιά. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Πέμπτης: Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, καθώς θα παίξει τα κολλητά, τρίτη και τέταρτη αγωνιστική ομίλου, παιχνίδια με την Γουέστ Χαμ. Άτυχος μέχρι τώρα στον όμιλο με μόλις ένα βαθμό. Εύκολο δυο στα δυο μέχρι τώρα για τα «Σφυριά» που δεν έχουν καμία διάθεση να κυνηγάνε την πρόκριση τις δυο τελευταίες αγωνιστικές.  Μια νίκη στο Φάληρο και μια την επόμενη αγωνιστική στο Λονδίνο τους εξασφαλίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός είχε αυτή την ατυχία και μπορεί να το πληρώσει. Η ποιότητα της Γουέστ Χαμ είναι πλέον δεδομένη, μπαίνει για τα καλά στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη. Από μια ομάδα που έσωζε την κατηγορία τις τελευταίες αγωνιστικές, έχει γίνει κάτοχος ευρωπαϊκού τροπαίου. 1600 οπαδοί της Γουέστ Χαμ στο Φάληρο, το τι θα γίνει το φανταζόμαστε. 

Το 2.20 του διπλού είναι λίγο υπερβολικό και θα το πάρω όσο το βρίσκω ακόμα ψηλά. Πιστεύω πολύ και το over 2,5 καθώς κι ένα γκολ από τον Γκανέζο μέσο της Γουέστ Χαμ Μοχάμεντ Κούντους. Ένα ωραίο bet builder στο 7.00 με αρκετή δόση τύχης. 

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 

Κι εδώ έχουμε ελληνικό ενδιαφέρον και μάλιστα μεγάλο. Ο ΠΑΟΚ μόνος στην κορυφή του ομίλου με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, θέλει να κάνει τις δυο κολλητές νίκες με την Αμπερντίν για να ξεμπερδεύει. Βέβαια ανάμεσα στα δυο παιχνίδια με τους Σκωτσέζους έχει να αντιμετωπίσει εκτός έδρας ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δεν το λες και ιδανικό, άρα καλύτερα να ξεμπερδέψει με ένα τρίποντο από σήμερα. Η Αμπερντίν πήρε την ισοπαλία εντός έδρας από την Ελσίνκι, αν και το ξέρουν από την πρώτη μέρα στη Σκωτία ότι ΠΑΟΚ και Άιντραχτ είναι στον επόμενο γύρο. Έχουν εικόνα από τις δυο νίκες του ΠΑΟΚ επί της Χαρτς και μέχρι εκεί, γιατί ελπίδες δεν νομίζω να έχουν. Στο 2.10 το διπλό του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Για το απόλυτο ΠΑΟΚ και Γουέστ ΧαμΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Για το απόλυτο ΠΑΟΚ και Γουέστ Χαμ

Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ
2
2.20
BET: 40 units
Combo
19:45
Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ
2 & over 2,5 & γκολ Κούντους
7.00
BET: 20 units
Μονό
22:00
Αμπερντίν - ΠΑΟΚ 
2
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις