Από Φάληρο σε Μασσαλία μέχρι 2.20

Προγνωστικά

Ο #Kouros έχει επιλογές από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ΑΕΚ και Ολυμπιακού στα σημερινά του προγνωστικά σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.20.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις συνεχίζονται και σήμερα, με τις ελληνικές ομάδες να ρίχνονται στη μάχη και εμείς να ξεχωρίζουμε δύο επιλογές από τα παιχνίδια τους για να συμπεριλάβουμε στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Μαρσέιγ – ΑΕΚ

Δοκιμασία στην Γαλλία για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, σε ένα κομβικό ματς για το ευρωπαϊκό μέλλον αμφοτέρων. Η Ένωση βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς, ενώ οι Γάλλοι στην τρίτη θέση με δύο, με τα δεδομένα να είναι ρευστά. Περιμένουμε ένα ματς με μεγάλη ένταση και γρήγορο ρυθμό, όπως συνηθίζουν οι ομάδες στα παιχνίδια τους. Θεωρώ δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα δεχτεί πίεση, σε μια έδρα «κολαστήριο» για κάθε αντίπαλο. Χαρακτηριστικό της όμως είναι το aggressive παιχνίδι, το οποίο την οδηγεί σε πολλά φάουλ και κατά συνέπεια κάρτες. Δέχτηκε οκτώ (!) κάρτες στην πρεμιέρα κόντρα στην Μπράιτον, τέσσερις απέναντι στον Άγιαξ, ενώ ακόμη και κόντρα στον Αστέρα δέχτηκε πέντε κίτρινες κάρτες. Το ενδεχόμενο να δει τρεις σήμερα πληρώνει 2.20.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ

Την ίδια ώρα στο Φάληρο ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Γουέστ Χαμ, η οποία αποτελεί και το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, όπου θα ξεκινήσουν ο Πορόζο με τον Ρέτσο, οι οποίοι είναι και οι μοναδικοί διαθέσιμοι. Η ομάδα του Λονδίνου διαθέτει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και πιστεύω ότι θα βάλει πολλά προβήματα στην άμυνα των Πειραιωτών. Προς τα δεξιά το βλέπω το ματς, η ανάγκη του Ολυμπιακού για βαθμούς και η επιθετική του ποιότητα δεν αφήνουν το χέρι να πάει εύκολα στο διπλό. Θα κρατήσω τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων λίγο κάτω απ’ τον διπλασιασμό.

Από Φάληρο σε Μασσαλία μέχρι 2.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Από Φάληρο σε Μασσαλία μέχρι 2.20

Μονό
19:45
Μαρσέιγ - ΑΕΚ
ΑΕΚ over 2,5 κάρτες
2.20
BET: 25 units
Μονό
19:45
Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ
Γουέστ Χαμ over 1,5
1.96
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις