Το ταλέντο δίνει σημείο

Προγνωστικά ποδοσφαίρου με Μπάγερν στο μενού και την Άρσεναλ στην φωτογραφία.

Επιστροφή για το Champions League, Σεβίλλη και Άρσεναλ θα κονταροχτυπηθούν και ο #Fidel ποντάρει.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Την Κυριακή επέστρεψε η στήλη και τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, με την ΑΕΚ να κάνει το καθήκον της στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα και να μας πληρώνει με ευκολία. Απόψε επανέρχεται το Champions League με την 3η αγωνιστική του θεσμού. Προχωράμε με την ανάλυση και το σημερινό σημείο.

Ψαγμένα προγνωστικά: Σεβίλλη – Άρσεναλ

Η Σεβίλλη προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, στο Champions League μετράει δύο ισοπαλίες σε ισάριθμες αγωνιστικές και πλέον ακολουθούν δύο αναμετρήσεις με το φαβορί του ομίλου.

Στην αντίπερα όχθη, η Άρσεναλ προέρχεται από το εκτός έδρας 2-2 απέναντι στην Τσέλσι στο λονδρέζικο ντέρμπι. Βρέθηκε να κυνηγάει 2-0 στο 78′ και τελικά δεν έχασε, δείγμα της ψυχολογίας και της δουλειάς που πραγματοποιείται. Συν τοις άλλοις, προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τη Λανς και πλέον ψάχνει αντίδραση.

Όπως έχει κυλήσει ο όμιλος, τόσο η Σεβίλλη, όσο και η Άρσεναλ ψάχνουν μόνο τη νίκη. Αμφότερες διαθέτουν επιθετικό ταλέντο, ενώ αμυντικά ακόμη ψάχνονται. Περίμενα το over 2,5 χαμηλότερα όμως στο 1.80 δεν μπορώ να το αφήσω.

Το ταλέντο δίνει σημείοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Το ταλέντο δίνει σημείο

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
22:00
Σεβίλλη - Άρσεναλ
Over 2,5
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις