Εννιά γκολάκια και καθαρίσαμε!

προγνωστικά

Προγνωστικά σε Ολλανδία, Βέλγιο και δεύτερη κατηγορία Γερμανίας έχει ο #Aristotelis από το σημερινό πρόγραμμα.

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική μας παρέα. Την Παρασκευή δώσαμε μία δυάδα αλλά δεν πήγε καλά, το ένα το χάσαμε και το άλλο δεν έγινε. Για σήμερα μελετήσαμε και βγάλαμε μια τριάδα σε πολύ δυνατή απόδοση. Πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ουτρέχτη – Άγιαξ

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Ολλανδία. Η Ουτρέχτη υποδέχεται τον Άγιαξ. Ξέραμε από την αρχή ότι οι γηπεδούχοι θα παλέψουν για να μείνουν στην κατηγορία, αυτό που δεν περιμέναμε ήταν τα χάλια των φιλοξενουμένων. Ευκαιρία λοιπόν να πάρουν μία ανάσα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να πετύχουν αρκετά γκολ. Αφήνουμε στην άκρη τα σημεία και επιλέγουμε το over 2,5 στο 1.53 από την Stoiximan.

Γκενκ – Μαλίν

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το ΓκενκΜαλίν, ζευγάρι με προϊστορία στα over και μάλιστα με πολύ μεγάλα σκορ. Κάτι ανάλογο περιμένω και στο σημερινό τους παιχνίδι. Θα επιλέξουμε λοιπόν το over 2,5 σε απόδοση 1.57 από την Stoiximan.

Προγνωστικά: Καρλσρούη – Σάλκε

Το τρίτο και τελευταίο over είναι το Καρλσρούη – Σάλκε. Εδώ βασίζομαι περισσότερο στην πολύ κακή λειτουργία και των δύο ομάδων που έχουν μείνει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα γιατί δέχονται πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι. Θα πάρουμε λοιπόν το over 2,5 σε απόδοση 1.55 από την Stoiximan.

Εννιά γκολάκια και καθαρίσαμε!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Εννιά γκολάκια και καθαρίσαμε!

Τριάδα απόδοσης 3.72
13:15
Ουτρέχτη - Άγιαξ
Over 2,5
1.53
14:30
Γκενκ - Μαλίν
Over 2,5
1.57
14:30
Καρλσρούη - Σάλκε
Over 2,5
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις