Γκολ σε Αγγλία και Ελλάδα

Γκολ σε Αγγλία και Ελλάδα

Τρία δυνατά παιχνίδια σε Αγγλία και Ελλάδα έχει ξεχωρίσει ο #Nikolas43 με κοινό παρονομαστή όλων τα πολλά γκολ.

Δυνατές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Κυριακής αλλά μόλις τρεις έχω ξεχωρίσει και περιμένω αρκετά γκολ. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά: Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ 

Αρχής γενομένης από το Μπέρμιγχαμ και την αναμέτρηση της Άστον Βίλα με την Γουέστ Χαμ. Σε καλό φεγγάρι οι δυο αντίπαλοι καθώς βρίσκονται σχετικά ψηλά βαθμολογικά. Στην έκτη θέση οι «χωριάτες», στην ένατη τα «σφυριά». Και οι δυο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Premier League. Προέρχονται από ισόπαλα αποτέλεσμα με την Γουλβς η Βίλα και με την Νιούκαστλ η Γουέστ Χαμ. Σκοράρουν και οι δυο και γενικότερα βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια τους. Λογική επιλογή το combo goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.76 καθώς το καθένα ξεχωριστά είναι σε χαμηλή απόδοση. Το διπλό επίσης έχει αξία για όποιον θέλει παραπάνω ρίσκο. 

Κηφισιά – ΟΦΗ 

Στα μέρη μας τώρα και την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΟΦΗ για τη Stoiximan Super League. Φαβορί η ομάδα του Ηρακλείου στα μάτια μου αλλά με φρενάρει η εκτός έδρας απόδοση της. Ήττα στην Τρίπολη και ισοπαλίες σε Λαμία και Αγρίνιο. Μεγάλη αντίθεση με τις νίκες που κάνει στην Κρήτη. Αντιθέτως η Κηφισιά, πέρα από τη νίκη της επί του Ατρόμητου, μετράει τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Θα μάχεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική αυτό είναι ξεκάθαρο. Φοβερό στατιστικό ότι στα ισόπαλα παιχνίδια της ήταν πίσω στο σκορ σε όλα καθώς δεν τα παρατάει ποτέ. Το 1.81 του goal/goal με καλύπτει απόλυτα. 

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 

Εδώ είναι τα ωραία. Το ντέρμπι των «αιωνίων». Ξεκάθαρο φαβορί από τις αποδόσεις ο Ολυμπιακός. Αλλά γιατί; Ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ντέρμπι. Με νίκη ο Παναθηναϊκός βάζει φωτιά στην κορυφή, καθώς θα ισοβαθμεί με τον αντίπαλο του. Βέβαια η ποιότητα του Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά ας κρατήσουμε μικρό καλάθι καλού κακού σε ότι αφορά το σημείο. Είναι σε φόρμα και οι δυο, με προπονητές-καθηγητές στους πάγκους. Θα ξεκινήσουν συντηρητικά αλλά ένα γκολ νωρίς από οποιαδήποτε πλευρά θα αλλάξει αμέσως τις ισορροπίες. Προσωπικά θα πάω με το goal/goal στο 2.03 που το θεωρώ πολύ πιθανό. 

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Μονό
16:00
Κηφισιά - ΟΦΗ 
Goal/goal
1.81
BET: 40 units
Combo
18:30
Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ
Goal/goal & over 2,5
1.76
BET: 40 units
Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 
Goal/goal
2.03
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις