Με απουσίες για το 1.95

ψαγμένα προγνωστικά

Με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ ασχολείται ο Fidel και καταλήγει σε απόδοση 1.95.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Επιτέλους έχουμε αγωνιστική δράση στην Stoiximan Super League, να γράψω ψαγμένα προγνωστικά με όρεξη. Σήμερα θα κινηθούμε με την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ, σε μία έδρα που πέρυσι δυσκολεύτηκε και δεν κέρδισε το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Ψαγμένα προγνωστικά: Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

Η Ένωση πηγαίνει με απουσίες στην Τρίπολη, μερικές ημέρες πριν το ταξίδι στη Μασσαλία. Αυτό όμως είναι κάτι μελλοντικό, ο Αλμέιδα καλείται απόψε να διαχειριστεί τα προβλήματα που προέκυψαν με τους Μουκουντί, Πόνσε, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο και Λιβάι Γκαρσία.

Η ομάδα της Τρίπολης δεν με πείθει φέτος. Τριάρα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, ήττα από τον Παναθηναϊκό, ήττα και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον εξίσου προβληματικό Άρη. Είναι λίγο soft φέτος, δεν βγάζει τη σκληράδα των προηγούμενων ετών.

Άρα, που θα καταλήξω. Κάτι με διπλό, διότι ξερό δεν μου κάνει στο 1.37. Μοιραία ψάχτηκα σε bet builder και κατέληξα στο διπλό με over 1,5 αλλά και over 0,5 ημίχρονο για να πάρω το 1.95 από τη Stoiximan.

Super προσφορά γνωριμίας στη Stoiximan!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
16:00
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
2 & over 1,5 & over 0,5 ημίχρονο
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις