Έξαλλη με την Κατερίνα Καινούργιου – «Τι δουλειά έχεις και το θυμίζεις αυτό;»

Έξαλλη με την Κατερίνα Καινούργιου - «Τι δουλειά έχεις και το θυμίζεις αυτό;»

Χαμός έγινε στην εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας...

Περίεργο… διάλογο είχαν οι Κατερίνα Καινούργιου και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κατά την διάρκεια της εκπομπής της πρώτης, στην εκπομπή της πρώτης «Super Κατερίνα» όταν η δεύτερη κλήθηκε να απαντήσει κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη και είχαν σχολιαστεί αρνητικά παλαιότερα.

«Γιατί το θυμίζεις τώρα εσύ αυτό; Τι λόγο έχεις ενώ κάνουμε τόσο ωραία συνέντευξη να θυμίζεις πράγματα τα οποία ποτέ δεν ήταν σαφή. Δεν θέλω να το συζητήσω αυτό το πράγμα, ο καθένας ας είναι με τις απόψεις τους και εγώ θα είμαι με τις δικές μου. Δεν θέλω να συζητήσω καθόλου. Από τότε δεν θέλω να ξαναδώσω συνέντευξη πουθενά. Ο κόσμος θέλω να με βλέπει μόνο μέσα από την εργασία μου και με τιμάει μέσα από την εργασία μου. Ο κόσμος που έχει και μυαλό καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει ένας άνθρωπος και όχι αυτά που χρειάζονται κάποιοι για να μπορέσουν να επιβιώσουν» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις