Με προϊστορία σε Ισπανία και Γερμανία

Με προϊστορία σε Ισπανία και Γερμανία

Με σύμβουλο την ιστορία σε Γερμανία και Ισπανία ο #Farantos μας δίνει τα προγνωστικά του για τον διπλασιασμό.

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Επιστροφή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μετά και τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με δυνατές αναμετρήσεις. Στη σημερινή στήλη θα αναλύσουμε τους αγώνες Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν και Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικά: Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν

  • No goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης
  • Ως γηπεδούχος η Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Λεβερκούζεν έχει να κερδίσει από το 2015

Ρεπορτάζ:  Ήττα και μάλιστα με ανατροπή δέχθηκε η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της Στουτγκάρδης με 3-1. Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο πιέστηκε και υπέκυψε στην ποιότητα του Γκιρασί.

Παρ’ όλα αυτά εντός έδρας μετράει 3/3 νίκες και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ.  Εκτός αποστολής οι Ροτζέριο και Ενμεντσά, ενώ αμφίβολος είναι ο Κάστελς.

«Τρένο» η Λεβερκούζεν, η οποία απολαμβάνει την πρωτιά στην Bundesliga μετά και την νίκη με 3-0 εντός έδρας κόντρα στην Κολωνία.

Οι «ασπιρίνες» παρουσιάζουν ένα σύνολο, το οποίο χαίρεσαι να το βλέπεις και στοχεύουν να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται. Μη διαθέσιμος για το παιχνίδι ο Αρτούρ, ενώ επέστρεψε ο Σικ.

Εκτίμηση: Η Λεβερκούζεν εκτός της εξαιρετικής της φόρμας, τρέχει και ένα αήττητο σερί 7 αγώνων (0-2-5) στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται τις ασπιρίνες μακριά από την περιοχή τους. Επομένως θα πάμε με το Χ2 & under 3,5 στο 2.00 της Novibet.

 Προγνωστικά: Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης

  • Goal/goal & over 2,5 τα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης
  • Ως γηπεδούχος η Σεβίλλη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει να κερδίσει από το 2018

Ρεπορτάζ:  Η Σεβίλλη έχανε ημίχρονο με 0-2 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (2-2).

Έτσι οι Σεβιγιάνοι μετά και τη νέα απώλεια βαθμών προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή. Αμφίβολος για την αναμέτρηση ο Λαμέλα.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εύκολο έργο εντός έδρας, νικώντας με 4-0 την Οσασούνα.

Τρίτη σερί νίκη για τους «μερέγχες» και μάλιστα με μηδέν παθητικό, παρά τις μεγάλες απουσίες στην άμυνα, με αποτέλεσμα να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη LaLiga. Τιμωρημένος ο Νάτσο, ενώ επέστρεψε ο Αλάμπα.

Εκτίμηση:  Σίγουρα η Ρεάλ είναι σε καλύτερη φόρμα, ενώ διατηρεί και ένα σερί τεσσάρων σερί νικών στην έδρα της Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι όμως θα το παλέψουν και πιστευώ θα βρουν ένα γκολ. Οπότε θα πάμε με το goal/goal & over 2,5 στο 1.90 της Stoiximan. Επίσης θα δώσω και ως fun bet, να σκοράρει ο Σέρχιο Ράμος στο 8.50 απόδοση της Stoiximan.

Combo
16:30
Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν
Χ2 & under 3,5
2.00
BET: 20 units
combo
19:30
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης
goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 20 units
Fun bet
19:30
Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης
να σκοράρει ο Σέρχιο Ράμος
8.50
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις